Szomorú hír

2023.05.16. 14:20

Súlyos betegséget követően elhunyt Győri Tamás

Rövid lefolyású, súlyos betegséget követően 33 esztendős korában elhunyt Győri Tamás az Angels NJSE női csapatának vezetőedzője és a WORM Angels Andersen Liga csapatának játékosa.

Káldor András

Fotó: Worm Angels

Győri Tamás a Dunaújvárosi Acélbikák korábbi játékosa 2007-ben, mindössze 17 évesen mutatkozott be a felnőtt mezőnyben és egészen 2012-ig szülővárosában játszott. A Dunaújvárossal egy MOL Liga elsőséget ünnepelhetett, de tagja volt az osztrák Nationalligában szereplő gárdának is.  

A hazai évek után három szezonon keresztül erősítette a Ferencváros együttesét, ahol egy térdsérülést követően felhagyott a profi sporttal.  

Ezt követően még a szerb bajnokságban szereplő Tisza Volánban és az Acélbikák  OB II-es csapatában húzott korcsolyát. 2020-ban a WORM Angels frissen alakult gárdájában lépett újra jégre a második vonalban.  

Az OB II-ben egy ezüst és egy bronzérmet, az Andersen Ligában pedig legutóbb egy ezüstérmet szerzett az Angels-el. Ezzel párhuzamosan az utánpótlásban is szerepet vállalt. A Dunaújvárosi Acélbikák együttesénél több korosztály mellett dolgozott, továbbá 2016-tól az Angels NJSE együttesében lett vezetőedző, ahol a lányok fejlődéséért tett rengeteget. Irányítása alatt a 2021/2022-es szezonban bronzérmet szereztek tanítványai a női U25/B bajnokságban.  

Az Angels Jégkorong Sportegyesület Győri Tamást saját halottjának tekinti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában