Búcsúzik

2023.05.27. 13:38

Nego üzent a fehérvári szurkolóknak a sorsdöntő meccs előtt

A Mol Fehérvár FC ma este nyolc órától kulcsfontosságú mérkőzést játszik az OTP Bank Liga záró fordulójában a Vasas otthonában. Nego Loic saját Instagram oldalán üzent a szurkolóknak.

Beke Zsombor

Nego Loic utolsó mérkőzésére készül a Vidi színeiben

Forrás: Török Attila / NSO

Az elmúlt évtizedhez viszonyítva méltatlanul szerepel a Mol Fehérvár FC az OTP Bank Ligában, a komoly háttérrel rendelkező klub a kiesés ellen küzd, két fordulóval ezelőtt még a kieső helyen tanyázott. Azóta a Zalaegerszeg magabiztos legyőzése a vonal fölé emelték vissza magukat a piros-kékek, így a záró forduló előtt a saját kezében van a csapat sorsa, ha nyer a Vasas ellen, a Vidi biztosan megőrzi az elsőosztályú tagságát, nyáron pedig meg kell próbálni rendet tenni és megújítani a gárdát, hogy a feltételeknek megfelelő helyezésekért harcoljon a Fehérvár.
Ennek a folyamatnak azonban úgy néz ki Nego Loic már nem lesz a része. A francia-magyar játékos  közösségi oldalán üzent, és egyben búcsúzott is a fehérvári szurkolóktól. 

– Kedves szurkolók. Ma elérkezett az a nap, amikor utoljára lehetőségem nyílik viselni ezeket a színeket. Azonban személyes sorsom mellett ez a legfontosabb nap lesz klubunk számára azóta, hogy csatlakoztam hozzá. Az elmúlt években szerencsés voltam, hogy megtapasztalhattam a dicsőséges pillanatainkat, amikor bajnoki címeket szereztünk és részt vettünk európai kupákban. Sőt, még a liga legjobb játékosának is megválasztottak ezekben az években. Azonban a mai játék lesz a legfontosabb. Fontos, hogy emlékezzünk a történelmünkre, megvédjük klubunk színeit, de mindenekelőtt szívvel játszunk, hogy a klubunk ott maradjon, ahová igazán tartozik. A támogatásotok, mint mindig, döntő fontosságú lesz. Együtt, ma este, szurkolók, stáb és játékosok, elérjük ezt. Találkozunk ott. Hajrá Vidi! – írta a 2015 nyara óta a csapatot erősítő Nego a saját oldalán. 

A Vasas – Mol Fehérvár mérkőzés szombat este 20 órakor kezdődik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában