Megye II

2023.05.18. 13:31

Északon az ezüstért mehet a harc

A vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában Északon fontos összecsapásokra kerül sor, és ezek kimenetele érintheti az ezüst és a bronzérmek leendő tulajdonosainak a sorsát. Délen pedig Mezőfalvára látogat az előző héten tizennégy gól elérő Aba-Sárvíz csapata.

Káldor András

A Velence SE (zöld) ősszel biztosan, 3-0-ra győzte le a Pákozdot

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT 

Minden kétséget kizáróan a forduló rangadójának ad otthont Bakonycsernye, ahol a bajnoki címet már bezsebelő PAFC III. legénysége vendégeskedik. A Csernye szempontjából mindenképpen ildomos lenne a három pont megszerzése, mivel a velük azonos pontszámmal, de mögötte álló Vál Csabdiban lép pályára, és nagy valószínűséggel onnan győztesen távozik. Jó mérkőzés kerekedhet a Szár pátkai látogatásából, a tabellaszomszédok őszi találkozóján a Szár 5-1-re kiütötte ellenfelét, így lehetetlen megjósolni az összecsapás végeredményét. A Herceghalom hat mérkőzés óta veretlen, a bajnokság hajrájára kapta magát össze a tavalyi bajnok, de az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga a szintén jó sorozatban lévő Videoton Baráti Kör ellen.     
2023. május 20., szombat, 17:00  

Sárszentmihály-Masterplast (10.) – Sárkeresztes (12.), Bakonycsernye (2.) - Puskás Akadémia III. (1.)
2023. május 21., vasárnap 17:00 

Pákozd (14.) – Velence SE (11.), Pátka (6.) – Szár (5.), Mány II.-Csabdi (13.) – Vál (3.), Herceghalom (7. – Videoton Baráti Kör (4.), Etyek (9.) – Fehérvárcsurgó (8.) 

AQUANTIS DÉLI CSOPORT
A csoport élén a fontosabb kérdések már eldőltek, de érdekes lehet a bajnok KK Grain-Mezőfalva és az Aba-Sárvíz találkozója, mivel az abaiak igen termékenyek voltak előző hét a Nagyvenyim elleni meccsen. Más kérdés, hogy novemberben Abán sima 5-0-as győzelemmel zárt a mezőfalvai együttes, így ez alapján nem sok sansza lehet a vendégcsapatnak. Bár helyezése alapján az alsó régióban találjuk a Beloiannisz gárdáját, ám az utolsó három játéknapon a megszerezhető kilencből hét pontot gyűjtöttek, így az sem lenne meglepő, hogy a lejtmenetben levő, és legutóbbi négy mérkőzésén két-két döntetlent, és vereséget jegyző Kisláng otthonából pontot, pontokat rabolnának. Az őszt a 10. helyen befejező Seregélyes örvendetes javulást mutatott tavasszal, és nem véletlenül tanyázik az 5. pozícióban, kíváncsian várjuk, hogy a szerdán a Fejér Vármegyei Kupadöntőben szereplő Baracs ellen mire lesznek képesek?          

2023. május 21., vasárnap 17:00 

Kisláng (8.) – Beloiannisz (10.), Szabadbattyán (12.) – Nagykarácsony (2.), Seregélyes (5.) – Baracs (3.), Polgárdi (4.) – Adony (9.), Káloz (6.) – Előszállás (7.), KK Grain KFT.-Mezőfalva (1.) - Aba Sárvíz (11.)
Szabadnapos: Nagyvenyim (13.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában