Kézilabda

2023.05.04. 08:54

A listavezetőt fogadja az Alba Regia KSE

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 20. fordulójában a Grőber-legénység a tabella élén álló Veszprémi KKFT U23-as csapatát látja vendégül a hétvégén. Az Észak-nyugati csoport 4. helyét 22 ponttal elfoglaló székesfehérvári kézisek az eddig 17 győzelemmel és két döntetlennel álló veszprémi fiatalok ellen igyekeznek borítani a papírformát

Krebsz András

A csoport legtöbb találatát (a 35,7-es mérkőzésenkénti gólátlag több, mint tekintélyt parancsoló) szerző veszprémiek és a második legkevesebbet kapó (25,4) hazaiak összecsapása igazi csemegének ígérkezik, a dolgot azonban jócskán árnyalja, hogy míg az ARKSE lőtt gólokban alaposan lemarad (25,9) riválisától, addig a vendégek védekezési mutatójának (29,3) tekintetében nincsa akkora hátránya a székesfehérváriakkal szemben.

Novemberben a KKFT magabiztos sikert (35-27) aratott Fodor Péterék felett, a hazaiak azonban a legutóbbi fordulóban a Komárom otthonában elszenvedett szoros (28-25) fiaskóból erőt meríthetnek. A mérkőzés vasárnap 17.30 órakor kezdődik a VOK-ban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában