Foci

2023.04.20. 15:23

Versenybizottsági határozatok, szövetségi hírek

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának Verseny, illetve Fegyelmi Bizottsága több fontos ügyben is döntést hozott.

Káldor András

A Tóvill Kápolnásnyék csapata a hétvégén rangadót játszott a Sárbogárddal, a jövő szezonban könnyen lehet, hogy nem fognak találkozni a megyei I. osztályban

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Versenybizottság a hiánypótlások beérkezése után a 2023/2024. évi Megyei I. osztályú bajnokságra az alábbi csapatok licenc kérelmeit hagyja jóvá:
Bodajk SE, Csór Truck-Trailer, Enying, Ercsi Kinizsi, Lajoskomárom, Maroshegy Egészségéért Egyesület (Ikarus-Maroshegy), Martonvásár, Mányi TK, Mezőfalva, Nagykarácsony, Pátka, Sárosd, Sárbogárd, Tordas R-Kord. A Tóvill Kápolnásnyék csapata még nem kapta meg a licencet, az anyaga még feltöltés alatt van.

A Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő és a MÁV Előre FC Főnix csapatainak a neve azért nem szerepel a felsorolásban, mert mindkét klub az NB III-ra kért licencet – és amennyiben megkapják az természetesen érvényes a Megyei I. osztályra is.    

A Tóvill Kápolnásnyék - Sárbogárd Megyei I. osztályú felnőtt mérkőzésen (3-3) a hazai nézők megbotránkoztató, obszcén kifejezésekkel szidalmazták a játékvezetői hármast. Ezért a Fegyelmi Bizottság a Kápolnásnyék SE-t – a fegyelmi szabályzat alapján - 150.000.- Ft, azaz százötvenezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, valamint a TóvillKápolnásnyék soron következő egy hazai mérkőzésére szövetségi ellenőrt rendelt ki az egyesület költségére.

A határozat ellen 15 napon belül fellebbezni lehet az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság Fellebbviteli Bizottságánál. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában