Hullottak a borsos összegű büntetések

2023.04.26. 15:29

Sokba került a Sárosdnak a hétvégi balhé

A Sárosd – Sárbogárd Vármegyei I. Osztály Felnőtt mérkőzésen (4-5) történt szurkolói rendbontás miatt a Fegyelmi Bizottság az alábbi határozatot hozta:

Káldor András

Illusztráció!

A Sárosd NKSC soron következő kettő Vármegyei I. osztályú felnőtt mérkőzését a Sárosdtól számított 30 km-es körzeten kívül köteles megrendezni, a Fegyelmi Szabályzat alapján. A klub a soron következő három hazai Vármegyei I. osztályú felnőtt mérkőzésére szövetségi ellenőrt rendelt ki a Fegyelmi Bizottság ki az egyesület költségére.
Ezeken kívül Rauf Dávidot, a Sárosd NKSC játékosedzőjét hat hónapra 2023.október 25-ig minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltották a Fegyelmi Szabályzat alapján. 

A határozat ellen 15 napon fellebbezhet az egyesület az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatóság Fellebbviteli Bizottságánál.
A 19. fordulóban a Puskás Akadémia III. – Vál Vármegyei II. Osztály Felnőtt mérkőzésen (1-0) történt szurkolói rendbontás ügyében, az ellenőr meghallgatása után a Fegyelmi Bizottság az alábbi határozatot hozta: 

A vendég nézők megbotránkoztató, obszcén, a játékvezetőt szidalmazó bekiabálásai miatt a Vál KSE-t a Fegyelmi Szabályzat alapján 100.000, - ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. Rendezési hiányosság miatt pedig a Puskás Akadémia III. soron következő kettő hazai mérkőzésére szövetségi ellenőrt rendelt ki a Fegyelmi Bizottság az egyesület költéségére. 

A Bodajk SE – Lajoskomárom Vármegyei I. Osztályú felnőtt mérkőzésen (2-1) a hazai nézők rasszista megnyilvánulás miatt a Fegyelmi Bizottság a Bodajk SE-t a Fegyelmi Szabályzat alapján 80.000, - ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában