Semmire sem emlékszik

2023.04.11. 14:34

Jobban van a Vidi korábbi játékosa

Ijesztő fejsérülést szenvedett Zsóri Dániel, az MTK Budapest jelenlegi, a MOL Fehérvár korábbi labdarúgója az ETO FC Győr vendégeként játszott NB II-es mérkőzésen. A csatár közösségi oldalán üzent, hogy már jobban van.

Németh Krisztán

Fotó: Micheller Szilvia/Nemzeti Sport

A Puskás-díjas támadó az MTK - ETO mérkőzés 55. percében ütközött a kapujából kifutó Ruisz Barnabással, a feje hirtelen hátrabillent, majd eszméletlenül terült el a földön. Néhány perces ápolás után Zsóri magához tért, már felült a hordágyon, amikor besegítették a játéktérre érkező mentőautóba, amely a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházba szállította őt. Zsóri az MTK közösségi oldalán fotóval üzent, hogy minden rendben van vele. 

A 22 éves játékos 2019-ben a DVSC-ből igazolt a Vidihez, amelynek kötelékéhez 2022-ig tartozott. Sóstón nem tudott maradandót alkotni, fehérvári időszakában kölcsönben a Budafok, és, a ZTE csapatában is megfordult.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában