több mint száz nevező

2023.04.19. 20:25

Érmes fehérvári falmászók

A Rotpunkt Sziklamászó Egyesület idén 7. alkalommal rendezett nehézségi falmászó versenyt a koronázó városban, a sportág hazai legjobbjai törtek a csúcsra az István Király Általános Iskolában az elmúlt hétvégén.

Krebsz András

A két ezüstöt is bezsebelő Zsákai Eszter (Redrock)

Forrás: az egyesület

A Magyar Kupa-fordulóra több mint száz falmászó nevezett, Székesfehérvár városát a rotpunktosokon kívül a redrockos (Mozogj Kreatívan SE) sportolók képviselték.

Nyílt kategóriában a hölgyeknél Zsákai Eszter (Redrock) ezüstérmet szerzett, Domahidy Kata (Redrock) pedig a 6. helyen végzett. A férfiaknál Kovács Samu (Redrock) a 14., míg Sarok Bence (Rotpunkt) a 20. pozícióban zárt.

Ifjúsági “A” korcsoportban Kovács Samu a hatodik legjobb eredményt érte el. Az ifjúsági “B” mezőnyben Zsákai Eszter újabb ezüsttel gazdagította gyűjteményét, Domahidy Kata éppen csak lecsúszott a dobogóról, a fiúknál Sarok Bence negyedikként zárt.

Forrás: az egyesület

A serdülőknél Szász Attila (Redrock) mindenkit maga mögé utasított, míg Tóth Vince (Redrock) a 4. pozícióban fejezte be a viadalt.

Gyermek korcsoportban a lányok között Kalmár Zsófia (Redrock) a 6., míg a fiúknál Domahidy András (Redrock) a 4., Nosal Benedek (Redrock) a 10., Bácsi Sámuel (Rotpunkt) a 12., Kravaricsek Milán (Rotpunkt) pedig a 13. helyen végzett.

A legkisebbeknél Kalmár Csenge (Redrock) a 3., míg a fiúknál Nosal Zétény (Redrock) az 5., Kravaricsek Márk (Rotpunkt) a 6. pozíciót szerezte meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában