Kézilabda

2023.03.04. 11:35

Wéninger érkezik Dunaújvárosba

A héten jelentette be a DVSC Schaeffler női kézilabda csapata, hogy a következő idénytől náluk folytatja pályafutását Gabrijela Bartulovic a Dunaújvárosi Kohász KA kapusa.

Káldor András

Wéninger Alexa nyártól újra a DKKA-ban játszik

Fotó: A klub

Az újvárosi klub sem késlekedett sokat, közösségi oldalukon már megjelent a hír, hogy pótlására visszatér 2023. június 30-ig tartó kölcsönszerződése lejártával az egyesülethez a tavaly nyáron a NEKA csapatához igazolt, „hétméteresölőként” is ismert Wéninger Alexa. A kapus kiváló teljesítményt nyújtott a 2021/22-es szezonban, kiélezett meccseken akár csereként beállva is képes volt új erőt adni a pályán lévőknek és fontos védéseivel ponthoz, illetve pontokhoz segítette a DKKA csapatát. Nem titok, számára is kiváló lehetőség volt ez a kitérő, hiszen bár közel huszonöt életévével abszolút nem számít idősnek, ám megszerzett rutinja és NB I-es tapasztalata sokat ért egy alapvetően fiatal játékosokra építő gárda tagjaként. Itt sem tagadta meg önmagát, a csapat egyik legjobbja volt az eddig lejátszott NB I-es, illetve Magyar Kupa mérkőzéseken.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában