NB II előzetes

2023.03.10. 15:30

Ki kell mászni a gödörből

A Merkantil Bank Liga NB II 27. fordulójában a Gyirmót FC Győrhöz látogat az Aqvital FC Csákvár csapata, a találkozó vasárnap 14 órakor kezdődik.

káldor András

Ősszel a sárga mezes Gyirmót FC Győr nyerni tudott Csákváron

Fotó: Kricskovics Antal

Nem mondhatni azt, hogy hurráhangulat lenne a csákvári öltözőben, és ez egyáltalán nem csoda, hiszen a tavaszi idényben eddig még ízlelték meg a győzelmet a sárga-kékek, négy döntetlen mellett két vereséget szenvedtek. Ráadásul attól sem lett jobb a kedvük, hogy legutóbb hazai pályán nagyon simán, 3-1-re kaptak ki a Kolorcity Kazincbarcikai SC-től.  
- A Barcika elleni vereséget követően volt egy komoly fejmosás az öltözőben, igyekeztünk rávilágítani azokra a hibákra, melyeknek isszuk a következményeit. Hiába dolgoznak tisztességesen a srácok az edzéseken, hiába nincs jele hét közben, hogy figyelmetlenek, szétszórtak leszünk vasárnap, a meccseken mégis képesek vagyunk belehibázni tavasszal a legegyszerűbb szituációkba is. A fejekben kell rendnek lenni ahhoz, hogy visszataláljunk a régi útra, hogy ismét sikeresek legyünk. Az elmúlt meccseken hiányzott az a gyilkos ösztön, mely a győzelmekhez kell, mely korábban jellemezte is játékunkat. Bízom benne, hogy mindenki megértette helyzetünket és mindez az eredményen is látszani fog. –fogalmazott a csapat honlapján Tóth Balázs vezetőedző.
A Gyirmót FC Győr Csákváron 2-1-nyert, és jelenleg a tabella  negyedik helyén tanyázik. Hétfőn este a bajnokaspiráns otthonában a DVTK vereséggel zártak, de a Csákvár ellen feltétlenül javítani szeretnének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában