NB III előzetes

2023.03.10. 13:18

Hatpontos csata Felcsúton

Az NB III 25. fordulójának mérkőzései közül kiemelkedik a PAFC II. és a Nagykanizsa FC találkozója.

Káldor András

A PAFC II. csapata (fehér) nehéz mérkőzés előtt áll

Fotó: pfla.hu

KÖZÉP-CSOPORT
2023. március 11., vasárnap,14:00
Majosi SE (15.) – Dunaújváros FC (4.)
A 6. fordulóban sima 4-0-as újvárosi siker született, jelen állapotában a fiatalokkal teletűzdelt vendégcsapatnak a pontszerzés lehet azonban reális.
Az Iváncsa KSE (2.) szabadnapos
NYUGATI CSOPORT
2023. március 11., vasárnap,11:00
Puskás Akadémia FC II. (4.) – FC Nagykanizsa (3.) 

Tavasszal eddig kiváló teljesítményt nyújt a PAFC II. csapata, négyből négy mérkőzést nyertek, ám a csoportrangadón emberes feladat vár rájuk a tabellán előttük álló kanizsaiak ellen. Legutóbb megosztoztak a pontokon (2-2), győzelmük esetén a felcsútiak befognák pontszámban riválisukat.
2023. március 11., vasárnap,14:00
Opus Tigáz Tatabányai SC (2.) –Mol Fehérvár FC II. (10.) 

Az előző játéknapon a Bicskei TC legyőzte a Tatabányát, és ezzel hosszú fordulók óta először nem ők vezetik a mezőnyt. A Vidi II. csapata ősszel ikszelt velük, a piros-kékek képesek lehetnek erre most is, de iszonyatosan nehéz kilencven perc vár rájuk.  
Balatonfüredi FC (12.) – Bicskei TC (7.)
Augusztusban nem született találat a két csapat összecsapásán, erre most is megvan az esély, amellett, hogy a bicskeiek meg szeretnék őrizni tavaszi veretlenségüket.    
Kaposvári Rákóczi FC (9.) – Móri SE (19.)
Ősszel Móron biztosan nyert (3-1) a Rákóczi FC, és ezúttal is ők a párosítás favoritjai. A Móri SE számára a tisztes helytállás lehet a cél a nagy múltú klub otthonában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában