Hazai kötelek között

2023.03.07. 13:56

Amatőrök vezetik fel a profikat

Szombaton immár az ötödik Vass Nemzetközi Ökölvívó Gálának ad otthont az MKOSZ csarnok. A profik csatározásai előtt a MÁV Előre amatőrjeinek meccsei fokozzák a hangulatot.

Ferencz Balázs

A MÁV Előre SC ökölvívói, szakosztály-vezetőjük Márton Balázs (jobbra)

Forrás: MÁV Előre SC

Március 11-én a Csónakázó-tó melletti MKOSZ-csarnokban lép szorítóba többek között a fehérvári Kiliti Tamás, valamint Berki Ferenc Jr. is. A Kiliti Promotions által szervezett V. Vass Nemzetközi Ökölvívó Gála profiprogramja előtt a MÁV Előre SC tehetségei húznak kesztyűt, s már fél öttől szórakoztatják a gyülekező publikumot. 

A város legrégebbi sportegyesületének felnőtt és utánpótláskorú tehetségei adhatnak számot ökölvívó tudásukról és rátermettségükről. Az amatőrök bemutató mérkőzések keretében lépnek ringbe. A MÁV Előre Amatőr Ökölvívó Gála nagy lehetőség a klub sportolói számára, hiszen először léphetnek szorítók közé a királyok városában.

- Nagy öröm számomra, hogy be tudnak mutatkozni a tanítványaim hazai környezetben. Köszönöm a klub vezetésének, hogy lehetőséget biztosítanak egy ilyen rendezvény lebonyolításához és a Kiliti Promotions-nek, hogy partner abban, hogy létrejöhessen a rendezvény. Fontos számomra, hogy a gyerekek folyamatosan versenyhelyzetbe tudjanak kerülni. Szombaton a serdülőtől a felnőtt korosztályig mindenki bemutatkozik – árulta el Márton Balázs, a MÁV Előre SC szakosztályvezetője.

Fontos technikai információ, hogy az amatőr gála a nagyközönség számára belépődíj nélkül tekinthető meg.

Az amatőröket 19 órától aztán a profik követik. Az esti program ringspeakere Zana Zoltán, azaz Ganxta Zolee lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában