Rögbi

2023.03.16. 14:01

A rögbisek is ünnepeltek

A Fehérvár Rugby Club immár 23. alkalommal rendezte meg a Március 15. Kupa utánpótlás tornát, amely nemcsak a sportról, hanem a családokról is szólt.

Káldor András

A lányok is odatették magukat

Fotó: A klub

A rögbisek nem csak a szabadságharc évfordulójára emlékeztek ezen a napon, hanem 1990. március 15-ére is, amikor szervezett formában megalakult a Magyar Rögbi Szövetség Érden.
A szeles idő ellenére nem kevesebb, mint 16 csapat vett részt az idei megmérettetésen a Fehérvár Rugy Club Zombori úti bázisán. 

Különleges volt a torna a résztvevők számára, hiszen az élményen kívül minden játékos érmet, míg minden csapat kupát kapott emlékül.
A mérkőzéseken 160 hot dog és 170 adag pincepörkölt fogyott el, de a legnagyobb sikere a forró teának volt. Minden gyermeket elkísért a családja, így nem csak rögbi torna, hanem egy ötszáz fős családi nap is kerekedett a hideg idő ellenére.  
Eredmények: 

U8 korosztály: 1. Laza SE Nádasdladány, 2. Fogócska SE Budapest. 

U10 korosztály: 1. Fogócska SE Budapest, 2. Dragon Nagykovácsi, 3. Fekete Oroszlánok Maglód.
U12 korosztály: 1. Esztergomi Vitézek, 2. Dragon Nagykovácsi, 3. Fogócska SE Budapest, 4. Velence-FRC, 5. Laza SE Nádasdladány.
U14 Leány: 1. Laza SE Nádasdladány, 2. Fehérvár Rugby Club, 3. Fogócska SE Budapest.
U14 Fiú: 1. Dragon Nagykovácsi, 2. Esztergomi Vitézek, 3. Fogócska SE Budapest. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában