Utánpótlás tornák

2023.01.17. 11:19

Pályán az ifjúság

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága az idei téli felkészülés alatt is megrendezi az utánpótlás (U13, U16, U19) teremlabdarúgó tornákat a Főnix Sportcsarnokban az előttünk álló hétvégén.

Káldor András

Az előző években is színvonalas meccseket játszottak a fiatalok

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Akárcsak, ahogy azt már a korábbi években megszokhattuk az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága ezúttal is a holtidényben alkalmat ad az utánpótlás csapatok számára a gyakorlásra, illetve versenyzésre.  

Az U19-es korosztályban két csoportot alakítottak ki a szervezők, az „A” csoportban a Móri SE, a MIE, a Sárbogárd, és a Pákozd, míg a „B” csoportban az Ikarus-Maroshegy, a Videoton Baráti Kör, a Csór Truck-Trailer, és a Balatonfűzfő csapatai mérkőznek szombaton az elsőségért. Itt a döntőre előreláthatólag 16:25-től kerül sor.
Az U16-osoknál a Videoton Baráti Kör, a Kisláng, az Ikarus-Maroshegy, és a Sárosd a „C” csoport tagja, a „D” csoportban pedig Móri SE, a MIE, a Pákozd, és a Polgárdi harcolhat a minél előkelőbb helyezésekért. Ebben a korosztályban a finálét 16:50-től rendezik. 

Az U13-as mezőnyben az „E” csoportban a Móri SE, a Videoton Baráti Kör, a MIE, és a Feketehegy, az „F” csoportban az Ikarus-Maroshegy, a Sárbogárd, a Bakonycsernye és a Dég. A legfiatalabbaknál 17:15-től veszi kezdetét a döntő mérkőzés a tervek szerint.  
Mindhárom korosztályban 17:45-től lesz majd az eredményhirdetés.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában