A helyszínről jelentjük

2023.01.14. 19:00

Huszti Szabolcs jobb játékot várt a csapattól

Ramon Mierez fejesgóljával 1-0-ra nyert az NK Osijek csapata a MOL Fehérvár FC ellen. A Vidi horvátországi edzőtáborában töltött napokról is beszélt a piros-kékek edzője, Huszti Szabolcs.

Ferencz Balázs

Huszti Szabolcs (középen) már gondolkodik a Kecskeméti TE elleni kezdőn

Forrás: molfehervarfc.hu

Fotó: TOTH ELLA

- A mai mérkőzésen is mindenkinek lehetőséget adtunk, szinte mindenki 45 percet játszott, de játékban többet vártam a csapattól - értékelt Huszti Szabolcs. - Mindkét félidei csapat vegyes volt, de minden játékos azért tartozik a Vidi keretéhez, mert van benne minőség. Ma ez kevésbé jött ki a pályán, de a következő két edzőmérkőzésen már úgy fogunk felállni, ami a kezdő tizenegyünk lehet a tétmérkőzéseken is.

A fehérváriak egy hete készülnek Horvátországban, ahol előbb a Hajduk Splittel (2-3), majd az Eszékkel (0-1) játszottak. Szerdán a szlovén Domzale, csütörtökön a szerb második ligás Radnicski Beograd elleni találkozókkal színesítik a tréningsorozatot.

- A mérkőzéseken kívül is keményen dolgozunk az edzőtáborban a csapattal, de persze az edzőtábornak ez is a lényege. Összegezni vagy értékelni még nehéz, az edzőtábor és a felkészülés sikeressége majd a tétmérkőzéseken derül ki.

A MOL Fehérvár FC január 29-én a Kecskeméti TE vendégeként kezdi a tavaszt.

- Bizonyára lesznek még érkezők és távozók is a keretben addig, de természetesen azon már gondolkozom, hogy mi lesz a legerősebb kezdő tizenegy, amelyet pályára küldhetek a Kecskemét ellen. Pozitívan gondolkozom, de mindenképp jobb teljesítményre lesz szükségünk, mint ma - fogalmazott Huszti Szabolcs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában