FMLSZ Utánpótlás Kupák

2023.01.23. 19:00

Három kupa, három különböző győztes (galéria)

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága, ahogy már hosszú évek óta megszokhattuk idén is megrendezte három utánpótlás korosztályban az FMLSZ Kupát.

Káldor András

Színvonalas, jó mérkőzések voltak minden korosztályban

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Az U-19-es korosztályban nyolc csapat – Móri SE, Sárbogárd, MIE, Pákozd, Ikarus-Maroshegy, Csór Truck-Trailer, Videoton Baráti Kör Egyesület, Balatonfűzfő – indult, a selejtezőkben két négyes csoportba osztva. Az elődöntőben a Sárbogárd az Ikarus-Maroshegyet 3-1—re győzte le, míg a másik ágon a Balatonfűzfő a Móri SE csapatával 2-2-t játszott, itt a szétlövést a móriak nyerték, és jutottak a fináléba. A bronzmérkőzés végén a Balatonfűzfő örülhetett, 3-1-es sikerének az Ikarus-Maroshegy ellen, míg a döntőben a Sárbogárd gárdája diadalmaskodott, miután 2-0-ra múlta felül a Móri SE együttesét. 

Végeredmény: 1. Sárbogárd, 2. Móri SE, 3. Balatonfűzfő, 4. Ikarus-Maroshegy
A torna válogatottja: Horváth Máté (Sárbogárd) - Deák Soma (Sárbogárd), Loi Milán (Móri SE), Paulik Barnabás (Móri SE), Ötvös Barnabás (Ikarus-Maroshegy), Gerencsér Zsolt (Balatonfűző).

Az U-16-osoknál kilenc csapat – Videoton Baráti Kör Egyesület, Kisláng, Ikarus-Maroshegy, Sárosd, Sárbogárd, Polgárdi, Móri SE, MIE, Pákozd - állt rajthoz, egy négyes, illetve egy ötös csoportba sorolva. Az elődöntőben a Sárbogárd a Videoton Baráti Kör ellen nyert 3-0-ra, a másik ágon ugyanilyen arányban a Móri SE az Ikarus-Maroshegyet győzte le. A harmadik helyért vívott összecsapáson aztán vigasztalódhattak a maroshegyiek, gólgazdag meccsen 5-3-ra nyertek a Videoton Baráti Kör ellen. A döntőt – akárcsak az U19-eseknél – a Sárbogárd és a Móri SE csapatai játszották, ám most a móriak 2-1-re legyőzték riválisukat.
Végeredmény: 1. Móri SE, 2. Sárbogárd, 3. Ikarus-Maroshegy, 4. Videoton Baráti Kör Egyesület 

A torna válogatottja: Simon Lóránt István (Sárbogárd) - Csőgőr Dániel (Sárbogárd), Galovszky Milán (Móri SE), Heim Balázs (Móri SE), Katona Tamás (Videoton Baráti Kör), Schneider Zétény (Ikarus-Maroshegy) 

Az U13-as korosztályban nyolc klub – Móri SE, Videoton Baráti Kör Egyesület, MIE, Feketehegy, Ikarus-Maroshegy, Sárbogárd, Bakonycsernye, Dég - indított csapatot. A résztvevők két négyes csoportban harcoltak a továbbjutást jelentő helyekért. Itt az elődöntőben a Feketehegy ellen 2-0-ra győzött a Bakonycsernye, a másik mérkőzésen pedig az Ikarus-Maroshegy a Videoton Baráti Kört 4-2-vel ütötte el a továbblépés lehetőségétől. Ezt a harmadik helyért vívott csatában a Feketehegy bánhatta, mert 6-1-re kiütötte őket a VBKE legénysége. A záró mérkőzésen egyetlen találat született, melyet az Ikarus-Maroshegy ért el, így ők nyerték a serleget a Bakonycsernye előtt.
Végeredmény: 1. Ikarus-Maroshegy, 2. Bakonycsernye, 3. Videoton Baráti Kör Egyesület, 4. Feketehegy
A torna válogatottja: Bárdosi Dániel (Ikarus-Maroshegy) - Varga Csongor (Ikarus-Maroshegy), Kaviczky Ábel (Bakonycsernye), Kovács Huba (Bakonycsernye), Venczel Milán (Feketehegy), Katona Ákos (Videoton Baráti Kör Egyesület). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában