Röplabda

2023.01.13. 13:41

Fontos idegenbeli sikert aratott a DKSE

A férfi röplabda NB I 12. fordulójában a DKSE csapata a Szolnoki RK ellen koncentrált játékkal háromszettes győzelmet aratott a Tiszaligeti Sportcsarnokban.

Káldor András

A sötét mezes DKSE jól sáfárkodott erejével, és győzött

Forrás: A klub

Szolnoki RK – DKSE 0:3 (-18, -22, -23)
Szolnok, 50 néző
Vezette: Villás, Rácz G.
Szolnoki RK: Reiner, Acsai, Fenyvesi, Bíró, Guzmics, Oláh. Csere: Csombor, Tímár, Dalkó (liberó). Vezetőedző: Gulyás Ferenc 

DKSE: Tóth K., Pavliuk, Kisházi, Laczi, Hechavarria, Winter. Csere: Farkas L., Gőczi, Juhász B., Szalai K., Kuti, Béres (liberók). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.
Jól kezdte a találkozót az újvárosi legénység, 5:1-re vezettek, majd a házigazdák közelebb kerültek hozzájuk, de ezt követően elhúztak hat ponttal (10:16), és már nem engedték ki kezükből a játszmát. A folytatásban a Szolnok megpróbálta az egyenlítést, ám hiába jöttek fel többször is, és 15:15-nél esélyük lett volna a fordításra, jobban jött ki a hajrából a DKSE és nyerte ezt a szettet is. 

A harmadik etapban sem adta fel a hazai együttes, többször is úgy tűnt, hogy szépíthet. Sőt a végjátékban már 23:21-re vezettek, de Quintana Hechavarria Rajdel egymást követően három ászt is nyitott, és ennek köszönhetően Tomanóczy Tibor tanítványai örülhettek.
A DKSE a tabella 4. helyén várja a január-22-i, a listavezető Vidux-Szeged elleni összecsapást.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában