VI. Pázmándi Éjszakai Foci

2023.01.23. 14:31

Éjszakai Foci Pázmándon

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka komoly érdeklődés mellett került megrendezésre a VI. Pázmándi Éjszakai Foci. A tornát a házigazda Hó SC együttese nyerte a Kápolnásnyék VSE előtt.

Káldor András

A torna győztese a Hó SC csapata lett

Fotó: A szervezők

Az eseményre korosztálytól függetlenül lehetett jelentkezni. A tornán résztvevő tíz csapat közül két gárdát Pázmánd vonultatott fel, továbbá érkeztek Velencéről, Kápolnásnyékről, Gárdonyból, Verebről, Székesfehérvárról és Kisfaludról.
A rendezvény 19 órakor egy megnyitóval és rövid szabályismertetővel teltházas lelátók előtt kezdődött, a csoportmérkőzések pedig egészen hajnali 1 óráig tartottak. Ez követően kezdődött a rájátszás a legjobb négy csapat részvételével. A fináléba a házigazdákat képvisel Hó SC és a Kápolnásnyék került, itt pázmándiak akarata érvényesült, akik így megvédték címüket. A bronzmérkőzést a Magyaralmás bírta jobban a Bringa Presszó ellen, így ők léphettek a dobogó harmadik fokára.
A torna legjobb kapusa Német Zsolt (Magyaralmás), a gólkirály Zsigmond Bence (HÓ SC), míg a torna legjobb játékosa Katona Csongort (Kápolnásnyék) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában