Babájával vetkőzött le az öttusázó

2023.01.24. 08:00

Az eredendő tisztaság

Január 31-én lesz egy éve, hogy Alekszejev Tamara világra hozta kisfiát, Dimitrit. Az édesanya bensőséges fotót posztolt magukról a közösségi oldalán.

Ferencz Balázs

Forrás: iszakvivienphoto/Instagram

Eredendő tisztaság. Nem sugall mást a válogatott öttusázó, Alekszejev Tamara Instagramra feltöltött fotója mint anya és gyermeke szeretetteljes, őszinte kapcsolatát. Az édesanya óvó karjaiban pihen babája, miközben a sportoló pillantása a nőiességet tükrözi.  

A pentatlonista barátnője, Iszak Vivien előszeretettel fotózza Tamarát és családját, most olyan képet szeretett volna "lőni", melyben az egyik éltető elem, a víz is hangsúlyos. Tamaráék éppen idő hiányában, altatás előtti fürdés közben ültek modellt, így készült a fotó.

Alekszejev Tamara kisfiával
Forrás: iszakvivienphoto/Instagram

Alekszejev Tamara lázasan készül a hamarosan rajtoló versenyszezonra. Február 15. és 19. között a hagyományos Peridot Fedett Pályás Nyílt Magyar Bajnoksággal kezdik az évet az öttusázók Budapesten, előtte azonban edzőtáborban hangolnak. Az Alba Öttusa SE versenyzője gyermeke első születésnapját követően Rómába utazik, ahol öt napon át tréningezik. A 34 esztendős Alekszejev Tamara elszánt, meg kívánja mutatni, hogy helye van a magyar válogatottban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában