Gyerekek és szülők a bajnokin

2023.01.17. 14:05

A FEHA19 élen jár a társadalmi szerepvállalásban is

A FEHA19 a vasárnap, BJAHC elleni Erste Liga találkozóra vendégül látott gyermekotthon lakóit, nevelőket, valamint nevelőszülőket.

FMH

A gyerekek nagy örömmel látogattak ki a mérkőzésre

Forrás: Beke Zsombor / Fejér Megyei Hírlap

A vasárnap délutáni bajnokin élettel telt meg a Raktár utcai csarnok VIP részlege, hiszen a FEHA19 meghívásából rengeteg gyermek, nevelő és nevelőszülő látogathatott ki a BJAHC elleni mérkőzésre. A vendégeknek a klub beszámolója szerint hatalmas élmény volt a találkozó, a szünetben pedig finom falatok mellett a jégkoronggal kapcsolatos kérdéseiket is feltehették az akadémia vezetőségének.  

– Sikerült beszélnünk a Szent István Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ vezetőjével, Kovács Péterrel, és lehetőséget kínáltunk egy-egy családi programra a nevelőszülők és a náluk elhelyezett gyermekek részére. A családok mellett A Befogadlak Baptista Gyermekotthon lakói és nevelői is kilátogattak a mérkőzésre. Bízunk benne, hogy mindenki élményekkel tért haza és a következő hasonló eseményünkön még több szülőt és gyermeket láthatunk majd vendégül – állt a klub honlapján. 

Jó volt látni az örömteli arcokat. Székesfehérvár, és a város sport élete, azonban belül is a jégkorong, mind a Hydro Fehérvár AV19, mind az Akadémiák részéről példát mutat a társadalmi szerepvállalásban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában