Röplabda

2022.12.02. 12:40

Dupla meccs szombatra

A MÁV Előre SC női és férfi Extraligás csapatai egyaránt szombaton lép pályára a Videoton Oktatási Központban. A MÁV Előre SC-Foxconn délelőtt, míg a MÁV Előre SC-ST Solar csapata este 19 órakor fogadja ellenfelét.

Káldor András

A MÁV Előre SC-Foxconn csapata ezúttal is a győzelemre játszik

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A MÁV Előre SC-Foxconn szombaton 11.00 órától a tabella utolsó helyén álló KISTEXT JP Auto Mercedes együttese ellen növelheti pontjai számát. A két csapat az elmúlt két évben öt alkalommal is találkozott egymással, ezeken két fehérvári siker mellett három KISTEXT győzelem született. A vendégeknek idén azonban még senkit sem sikerült legyőzniük, a fehérváriak pedig egy esetleges győzelemmel felkapaszkodhatnának a harmadik helyre.  

 - Nagyon várjuk a KISTEXT elleni találkozót. Nem a megszokott időben lesz, de addig is próbálunk ugyanebben a délelőtt 11 órás sávban edzeni a csapattal. Fegyelmezetten kell játszanunk, betartva az utasításokat és akkor nem lesz baj.  fogalmazott Kholman Norbert, a tabelle 4. helyén tanyázó MÁV Előre SC-Foxconn csapatkapitánya.  
A hölgyeknél az élvonalban a Magyar Kupában továbbjutó Swietelsky-Békéscsabai RSE látogat a MÁV Előre SC-ST Solarhoz. A szintén szombaton, de este 19 órakor kezdődő összecsapást megelőzően a vendégek második, a házigazdák hetedik helyen állnak a tabellán.  

- A szombati összecsapás lesz számunkra a 2022-es év utolsó mérkőzése. Nagyon várjuk már, főleg, hogy az ország egyik legjobb csapata, a Békéscsaba érkezik hozzánk. Szeretnénk a saját játékunkra koncentrálva, a tőlünk telhető legjobb teljesítményt nyújtani, hiszen az ilyen erős ellenfelekkel szemben tudják még inkább megmutatni a fiatalok, hogy mire is képesek igazán. – árulta el Nagy Fanni, a MÁV Előre SC-ST Solar vezetőedzője.
 

A vendégek mindössze egy ponttal maradnak el a listavezető Vasas Óbuda mögött, míg a Loki a tabella alsó feléből, a 7. helyen próbál majd feljebb jutni.
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában