Nyáron lejár a szerződése

2022.12.28. 13:15

Budu Zivzivadze Ciprusra igazolhat a télen?

A Mol Fehérvár FC labdarúgó, az ősz folyamán a második csapathoz száműzött Budu Zivzivadze a télen távozhat a királyok városából.

Beke Zsombor

Könnyen elképzelhető, hogy Budu Zivzivadze nem veszi fel többet a Mol Fehérvár piros-kék mezét

Forrás: Szabó Miklós / MW

A grúz támadó még ősszel, egy Újpest elleni bajnoki után került a hírek és a fehérvári szurkolók célkeresztjében, hiszen a vesztes mérkőzés után az őt éltető Újpest tábor felé integetett, valamint mezt cserélt egykori fővárosi csapattársával, és a lika-fehérek dresszében tartózkodott hosszú percekig a Mol Aréna Sóstóban. A tettének meglettek a következményei, a fehérvári klub az NB III-as második csapathoz száműzte, ahol aztán november elején súlyos vállsérülést szenvedett.

Az NSO információi alapján a rehabilitáció jól halad, január 2-án pedig Székesfehérváron jelentkezik majd edzésre a támadó. Könnyen lehet azonban, hogy nem sokáig edz majd Fejér megyében, ugyanis a NBI.hu értesülése szerint  Zivzivadze ügynöke Cipruson tárgyalt a közelmúltban, így már télen távozhat a csatár a piros-kékektől, a helyi média az APOEL és az Anorthosis csapatait emlegette a labdarúgó kapcsán. A játékos szerződése nyáron jár le. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában