Győzelem

2022.11.15. 13:08

Hosszú böjt után nyertek a dunaújvárosi futsalosok

A futsal NB II Nyugati csoportjának 11. fordulójában négy vesztes mérkőzés után győzelemmel zárt a Dunaújváros Futsal a Kisgép Futsal Szigetszentmiklós ellen.

Káldor András

Második idegenbeli győzelmét szerezte a Dunaújváros Futsal (piros)

Forrás: A klub

Kisgép Futsal Szigetszentmiklós - Dunaújváros Futsal 1-2 (0-1)

Vezette: Sipos László – Fehérvári Patrik – Bacsi Noel

Kisgép Futsal Szigetszentmiklós: Pandur – Csapó B., Závodszky, Fritz, Kulik. Csere: Tősér, Csegedi, Nagy R., Csapó A., Koppermann, Sárosi, Szabó B. 1. Vezetőedző: Nagy Roland

Dunaújváros Futsal: Bán – Ivacs 1, Kovács K. 1, Csányi, Perjési. Csere: Cseresnyés, Váradi, Varga M., Dobrovitz, Szili, Tóth Á., Paget. Vezetőedző: Tóth Árpád.  

Mindkét csapatnak fontos volt, hogy bezsebelje a pontokat az alsóházi rangadón, az volt a tétje az összecsapásnak, hogy stabilizálja helyét a középmezőnyben a Dunaújváros Futsal, és lezárja rossz, négy vereségből álló szériáját.

Ennek szellemében Ivacs Gábor már a 3. percben előnyhöz juttatta az Újvárost, a folytatásban bár több helyzetet is kidolgoztak nem tudtak az első húsz percben betalálni. A szünet után három perccel később Kovács Krisztián vette be a vendéglátók kapuját, de ahhoz még, hogy hátra dőljenek a pirosak még rengeteg idő volt hátra. Voltak ugyan lehetőségeik, ám gól csupán a házigazdák értek el a mérkőzés hajrájában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában