NB III

2022.11.18. 11:48

Csúcsrangadó előtt áll az Iváncsa

Az NB III 18. fordulójában a Közép csoport listavezetője, a Hódmezővásárhelyi FC üldözőjét, az egy ponttal kevesebbet gyűjtő Iváncsa KSE csapatát fogadja. Zalaegerszegen két NB I-es gárda tartalék gárdája találkozik, míg kíváncsian várjuk milyen eredményt ér el az edzőváltás után a Móri SE?

Káldor András

A PAFC II. (fehér) Zalaegerszegen, a MOL Fehérvár FC II. (piros-kék) pedig Sóstón lép pályára

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

KÖZÉP CSOPORT
2022. november 19., szombat 13.00 

Hódmezővásárhelyi FC (1.) – Iváncsa KSE (2.)

Minden kétséget kizáróan a forduló mérkőzését játssza majd a két csapat. A házigazdák az előző idényben a középmezőnyben végeztek, ám idén hazai pályán veretlenek. Tavaly Iváncsán 3-1-re győzött a Fejér megyei legénység az akkor még itt játszó Balogh László két gólja mellett Kercsó Bence is eredményesnek bizonyult. A vásárhelyi visszavágó szintén a piros-fehérek kedve szerint alakult, itt 2-1-re nyertek Cseszneki Richárd és Suszter László találataira csak Asztalos Dávid válaszolt hazai részről.   

Dunaújváros FC (3.) – PTE-PEAC (9.)

Az utóbbi két meccsén egyaránt négy-négy gólt szerző DFC számára szinte kötelező a győzelem a tavaly még a Baranya megyei I. osztályban szereplő, és ott az élen végző pécsiekkel szemben. Újoncként szépen gyűjtik a pontokat az egyetemisták, nem véletlenül állnak a középmezőny élén, bár idegenben nyolcból négy alkalommal hagyták el vesztesen a pályát. 

NYUGATI CSOPORT
2022. november 19., szombat 11.00 

ZTE FC II. (16.) – Puskás Akadémia FC II. (5.)

Egy éve 2-0-as felcsúti előnyt egyenlített ki a ZTE FC II., és tartott otthon egy pontot, míg Felcsúton az első csapatból visszajátszó Urblik József vezérletével, két góljának köszönhetően 3-1-re már a PAFC II. csapata nyert.  

MOL Fehérvár FC II. (13.) - Technoroll Teskánd KSE (17.)

A Zala megyei I. osztály élén végző vendégek az osztályozón vívták ki az NB III-as szereplés jogát, a Szegedi VSE Pizzamonster elleni kettős győzelemmel. Eddig idegenben háromszor győztek, és jobb a mérlegük, mint hazai pályán. Imrik László vezetőedző irányítása alatt a Vidi II. először gyűjthetné be a három pontot.  

2022. november 19., szombat 13.00 

Bicskei TC (12.) – Érdi VSE (6.) 

A felek két előző évadbeli mérkőzése egyaránt hazai sikerrel zárult, az érdiek az 1. fordulóban 4–1-re nyertek, míg a bicskeiek a 20.-ban győztek 1–0-ra. 

Móri SE (19.) – Gyirmót FC Győr II. (14.)

Nagy kérdés, hogy a hétközben történt edzőváltás milyen hatással jár a móriaknál. A visszatérő és a csapatot tavaly az NB III-ba kormányozó Németh Bálint nincs könnyű helyzetben, ám talán még nincsenek annyira leszakadva, hogy a hátralevő fél idény alatt ne lehessen javítani a helyzetükön. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában