Csak húsz percet bírtak

2022.10.25. 12:10

Vereségével a kilencedik helyre csúszott vissza a Dunaújváros csapata

A futsal NB II Nyugati csoportjának 9. fordulójában a Dunaújváros Futsal csapata kiegyenlített első félidőt játszott a Nagykanizsa Futsal együttese ellen, ám a folytatásban a vendéglátók felülkerekedtek.

Káldor András

A dunaújvárosi Perjési Viktor (piros) most nem talált be

Forrás: A klub

Nagykanizsa Futsal - Dunaújváros Futsal 4-0 (0-0)

Vezette: Horváth Patrik – Héra Csanád – Papp Ádám

Nagykanizsa Futsal: Szőke R. – Kollár 2, Schuller, Szőke Á. 1, Millei 1. Csere: Szabó Á., Horváth E., Fujsz, Novák, Pál D., Daróczi, Őri.

Dunaújváros Futsal: Cseresnyés - Ivacs, Kovács K., Csányi, Németh T. Csere: Bán (kapus), Váradi, Dobrovitz, Varga M., Perjési, Tóth Á.. Vezetőedző: Tóth Árpád.  

Miután a Dunaújváros Futsal csapatának a Hidegkúti SC ellen az előző fordulóra kiírt összecsapása elmaradt, így két hét szünet után folytathatták a bajnoki küzdelmeket a piros-fehérek. Nem várt rájuk sétagalopp, hiszen a nagykanizsai legénység hazai parketten még nem veszített pontot ebben az idényben, és ezt sorozatukat tovább szerették volna folytatni.

Az első félidő igen nagy küzdelmet hozott, de gólt egyik csapatnak sem sikerült szereznie. Kiegyenlített volt a játék, mindkét oldalon adódtak helyzetek, és ez biztató volt a Dunaújváros számára a második húsz perc kezdete előtt. Más kérdés, hogy még jóformán el sem hangzott a játékrészt indító sípszó már Millei Bálint találatának örülhettek a hazai szurkolók, miután a játékos szépen pörgetett Cseresnyés Alex kapujába, 1-0. Majd a 28. percben Kollár Péter is beköszönt, és ezt követően a 36. percben Szőke Ádám gólja után egyre jobban kinyílott az olló, 3-0. A Dunaújváros Futsal ezután mindent egy lapra téve fel levitte a kapusát, de gólt így sem sikerült szerezniük. A 39. percben pedig még Kollár Péter emelt saját térfélről a kapuba, beállítva ezzel a végeredményt, 4-0.

A Nagykanizsa Futsal második félidei összeszedettebb játékának köszönhetően magabiztosan tartotta otthon a három pontot.
 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában