Pofonokkal hangolnak

2022.10.25. 11:03

Élesedik a fehérvári bunyósok felkészülése

November 3-a és 6-a között lépnek szorítóba a magyar ökölvívó utánpótlás jeles képviselői az U12-es, serdülő és junior országos bajnokságon. A Fehérvár KSE bunyósai kesztyűzéssel csiszolják formájukat.

Ferencz Balázs

Forrás: Fehérvár KSE

Gőzerővel készülnek a jelenleg legeredményesebb fehérvári ökölvívó műhely növendékei. A Fehérvár KSE Deák Ferenc utcai boxklubjában izzasztó tréningeken repülnek a horgok, és zúdulnak a felütések Turós Arnold iránymutatása szerint. A bokszzsák aztán az utóbbi napokban egyre többször pihent meg, hiszen az országos bajnokságra hangoló fiatalok a kemény felkészülés végén már edzőmeccsekkel hangolnak a közelgő országos bajnokságra.

Múlt kedden a budapesti KSI-nél, pénteken pedig Vecsésen jártak a fehérvári bunyósok. Sok menetes edzőmérkőzéseket vívtak, majd a hétvégén sem szusszantak. Nemzetközi viadalon léptek szorítóba a fiúk és lányok, azonban némi keserűség vegyült a túra jó hangulatába, mert csak négy FKSE-öklöző kapott ellenfelet Szlovákiában. 

Turós Levente és Kalocsa Zoárd végül elsöprő ökölvívással feladásra késztették ellenfeleiket. Nagy Zsófi és Nagy Evelin azonban kikaptak, de fontos tapasztalatokat szereztek, melyeket az ob-n hasznosíthatnak majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában