Ki-ki meccset rendeznek Mihályon

2022.09.29. 13:41

Több olyan összecsapás lesz a hétvégén, melynek kimenetele kérdéses

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 7. fordulójában Északon Pátkán is rendeznek rangadót, míg Délen az Előszállás Kislángra látogat.

Káldor András

A Velence (narancs) csapata az első pontiaiért hajthat

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT

Igazi rangadóra kerül sor Sárszentmihályon, a házigazdák tovább léphetnek egy győzelemmel, bár az idei idényben jól szereplő Fehérvárcsurgó sem esélytelen idegenben. A Herceghalom számára egyáltalán nem lesz könnyű párosítás a Velence SE elleni, főleg annak tudatában, hogy az eddigi játéknapokon még nem nagyon szerzett pontot – igaz mindezt csak a hazai pályára értendő. A tabellán első Vál számára nincs más lehetőség, mint legyőzni a hátul kullogó Sárkeresztes együttesét. A PAFC III. gárdája mindig nagy csatát vív a szomszédvár Szár legénységével, de hazai körülmények mellett ők lesznek a párosítás favoritjai.

2022. október 1., szombat, 15.00

Sárszentmihály-Masterplast (6.) – Fehérvárcsurgó (5.), Bakonycsernye (7.) – Etyek (9.)

2022. október 2., vasárnap, 15:00

Velence SE (14.) – Herceghalom (11.), Sárkeresztes (13.) – Vál (1.), Puskás Akadémia III. (3.) – Szár (8.), Pátka (2.) – Videoton Baráti Kör (4.), Pákozd (12.) – Mány II.-Csabdi (10.)

AQUANTIS DÉLI CSOPORT

A Beloiannisz csapata szombaton már tovább léphet, amennyiben legyőzi a Lepsényt. A második helyre szorult Kisláng számára sok kibúvó nincs, le kell győznie riválisát, az Előszállás együttesét. Nem lesz könnyű feladata a Nagykarácsony csapatának, hiszen akármennyire is jó a hazai mérlege, az Aba-Sárvíz ellen bármi megtörténhet. A Polgárdi egyre markánsabb tagja a mezőnynek, ám azért nem lesz könnyű dolga a KK Grain KFT.-Mezőfalva elleni csoportrangadón. A tabella éllovasa, a Baracs csapata pedig egészen biztosan, hogy szoros mérkőzést fog játszani az utóbbi fordulókban gólokban gazdag mérkőzéseket játszó Adonnyal.  

2022. október 1., szombat, 15.00

Beloiannisz (8.) – LMSK (13.)

2022. október 2., vasárnap, 15:00

Kisláng (2.) – Előszállás (4.), Nagykarácsony (9.) – Aba Sárvíz (11.), Baracs (1.) – Adony (7.), Polgárdi (3.) – KK Grain KFT.-Mezőfalva (5.), Seregélyes (10.) – Káloz (6.), Szabadbattyán (12.) – Nagyvenyim (14.)
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában