A címvédő nem kegyelmezett

2022.09.18. 11:02

Súlyos vereség a Ferencvárostól

A bajnoki címvédő FTC-Telekom vendégeként szenvedett nagyarányú vereséget a Mol Fehérvár FC női labdarúgócsapata a Simple Női Liga 5. fordulójában.

Ferencz Balázs

Forrás: Kricskovics Antal

A Ferencváros már a 13. percben vezetést szerzett, Simon Franciska öngólja kellett ehhez. Tíz perccel később Szabó Viktória beadásából Shameeka Fishley növelte az előnyt. A szünetig jól tartotta magát Gajdóczi Tibor hölgykoszorúja, a fordulás után azonban hengerelt a Fradi. A 48. percben Papp Luca talált be egy szöglet után, majd a játékos-edző, Vágó Fanny is beköszönt. Az utolsó negyedórában ötször mattolták a zöld-fehérek Terestyényi kapust. Előbb Vincze, majd egy percen belül Csányi Diána és Nagy Viktória is bevette a fehérvári kaput. A rendes játékidő vége előtt Hanna Barker, a hosszabbításban  Pusztai Sára volt eredményes.

 

Szehofner Vivien harcol a labdáért
Forrás: Kricskovics Antal


 

FTC-Telekom – Mol Fehérvár 9-0 (2-0)
FTC-Telekom: Bíró – Ott (Demeter, 64.), Csigi, Papp L. – Csányi, Fenyvesi (Barker, 46.), Pusztai – Czellér, Bradic (Nagy V., 46.), Szabó V. (Vincze, 64.) – Fishley (Vágó, 46.). Játékos-edző: Vágó Fanny
Fehérvár: Terestyényi  – Tenyei-Tóth, Romanoczki, Jánosi, Simon – Bognár, Szabó B. – Székely, Kántor (Réthalmi, 49.), Szehofner – Földvári (Kozma, 77.). Vezetőedző: Gajdóczi iobor
Gól: Simon (13., öngól), Fishley (23.), Papp L. (48.), Vágó (55.), Vincze (76.), Csányi (80.), Nagy V. (80.), Barker (84.), Pusztai (90+2)

Forrás: Kricskovics Antal

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában