Súlyemelés

2022.09.28. 15:23

A tinik között a legjobb lett

A Fehérvár Rugby Club rendezésében lezajlott a Nyugat-Magyarországi Tini Bajnokság, az István Király Általános Iskola tornaterme és focipályája adott otthon ennek a versenynek.

Káldor András

Schável Anna lett a korosztálya bajnoka

Forrás: Schável Zoltán

A medicinlabda dobások és a helyből távolugrás a kinti focipályán sikerült lebonyolítani, míg a versenyhelyszín és a bemelegítő helység a tornateremben lett felállítva. A versenyeken kilenc egyesület, - Haladás VSE, Tamási Koppány SE., Vállalkozók VSE, BKV Előre SC, Győri Atlétika Club, Oroszlányiak VSK, REAC SISE, BaranyaI SE, Fehérvár Rugby Club 33 versenyzője lépett dobogóra, hogy megmutassa a jelenlévőknek a tudását.

A versenyen a kor- és súlycsoportok versenyzői érmeket, oklevelet és szponzori felajánlás részeként csokoládét és üdítőt vehettek át. Az FRC versenyzője, Schável Anna pedig teljesen megérdemelten meg is nyerte a 49 kg-os súlycsoportban a serdülők korosztályának megmérettetését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában