Pont nélkül maradtak a Vidi lányai

2022.08.19. 20:33

Szehofner Vivien újra betalált

Egygólos vereséget szenvedett a Mol Fehérvár FC női labdarúgó csapata a Diósgyőri VTK vendégeként a Simple Liga Női NB I második fordulójában.

Ferencz Balázs

Kántor Krisztina (20) a jobb szélen próbálta szűrni a miskolci támadásokat

Forrás: DVTK

Diósgyőri VTK - MOL Fehérvár FC 2-1 (1-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 200 néző. Játékvezető: Kalmár Petra (Gergely Márton, Juhász Bálint)
DVTK: Böröcz - Somogyi, Geréd, Jáhn, Boros K. - Nagy L., Oláh (Havasi, 85.), Balázs Cs. (Sain, 46.), Krisztin (Papp S., 89.) - Voila (Mikó, 61.), Nagy P. Vezetőedző: Bém Gábor.
MOL Fehérvár FC: Terestyényi - Kántor (Földesi, 63.), Romanoczki K., Jánosi, Simon F. - Bognár P., Földvári F. (Farkas G., 46.), Székely Zs., Szehofner - Pécsi D., Szabó B. Vezetőedző: Gajdóczi Tibor
Sárga lap: Somogyi a 91. percben, illetve Terstyényi a 76. percben.
Gólszerző: Krisztin (29. - tizenegyesből), Romanoczki K. (80. - öngól), illetve Szehofner (21.)

A rutinosabb, de a nyáron átalakult DVTK futballozott fölényben, mégis az élvonalban újoncként szereplő fehérváriak szereztek vezetést Szehofner Vivien révén. A Vidi szélsője lőtte a piros-kékek történelmi, első NB I-es gólját is a Szekszárd elleni nyitófordulóban, vagyis jó formában van a 23 esztendős játékos. A DVTK hamar egyenlített, Krisztin büntetőből volt eredményes. A szünet után is inkább a hazaiak domináltak, s a találkozó hajrájában Romanoczki Kármen öngólja kellett ahhoz, hogy az első fordulóban az Astra otthonában ikszelő DVTK bezsebelje a három pontot.
A Mol Fehérvár FC női együttese legközelebb augusztus 27-én, 17.30-kor a Kelen otthonában lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában