Minden bizonnyal már Kölnben játszhat a a Vidi csatára

2022.08.16. 08:33

Kodro sérülése nem komoly

Információink szerint enyhébb a sérülése annál, mint amit az első diagnózis mutatott, így akár már a csütörtöki, 1. FC Köln elleni Európa-Konferencialiga-playoffban is pályára léphet Kenan Kodro.

Ferencz Balázs

Székesfehérvár 20220804 labdarúgás EKL Európa Konferencia Liga selejtező MOL Fehérvár FC Petroclub Hincesti foto Török Attila Nemzeti Sport Kenan Kodro

Forrás: Török Attila/mw

A Mol Fehérvár FC bosnyák csatárát már az első félidőben, a 35. percben le kellett cserélni a Ferencváros elleni idegenbeli bajnokin. Kenan Kodro mellkasi fájdalomra panaszkodott, s amikor lebandukolt a játéktérről, úgy tűnt, hogy sérülése komolyabb. Kodróra hétfőn kórházi kivizsgálás várt, de információink szerint sérülése nem súlyos, így akár már csütörtökön pályára léphet Németországban, az 1. FC Köln elleni EKL-playoff első felvonásán. A Bundesliga negyedik helyén álló Köln elleni csata 20.30-kor kezdődik. A visszavágót augusztus 25-én 19 órakor rendezik a Mol Aréna Sóstóban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában