A Kutyaütők győzelme

2022.08.23. 12:58

Harmadszor rendezték a kispályás focitornát Sukorón

Harmadszor bonyolították a tóparton a Sukoró Kupa elnevezésű, kispályás futballtornát, ezúttal a fehérvári Kutyaütők gárdája győzött.

Horog László

A fehérvári Kutyaütők együttese nyerte a sukorói kispályás tornát

Forrás: Horog László / Fejér Megyei Hírlap

Immár harmadszor szervezte Czottner János a kispályás focitornát, a helyi önkormányzat megbízásából, a futballért évtizedeken át rajongó édesapja emlékére. Tavaly a Bringa Presszó Kisfalud győzött, két évvel korábban a helyiekből alakult – ezúttal Mellbimboys néven szereplő – Paradise Boys vihette haza a serleget. A mostani kiírás során az időjárás csak részlegesen volt kegyes a részvevőkhöz, a kora délelőtti órákban nem esett az eső, így két pályán, a füves és a műfüves játéktéren is pattogott a labda, majd az eső érkeztével a füvesről minden együttes átköltözött a másik játéktérre. Alighanem a rossz idő miatt, a tavalyi tízzel szemben ezúttal nyolc csapat nevezett, az A-csoportban a Reál Margith 4-1-re kikapott a Sukoró FC-től, a Soma-Geruvill Bt. pedig 2-1-re a másik helyi brigádtól, a Sukoró Tolditől. A Reál 7-2-re kikapott a Somától, a két, sukorói csapat pedig 2-2-es eredménnyel zárt. A Toldi 10-3-ra verte a Reált, a Soma pedig 2-1-re a Sukoró FC-t.

A másik kvartettben a Paralim-piások 1-0-ra gyűrte le a Mellbimboys gárdáját, a Kutyaütők 3-1-re múlta felül a Bringa Presszó Kisfalud csapatát, a Kutyaütők pedig 2-0-ra végzett a Paralim-piásokkal szemben. A Mellbimboys 5-2-re kikapott a Kisfaludtól, aztán a kisfaludiak 3-0-ra alulmaradtak a Paralim-piásokkal vívott derbin. Az utolsó csoportmeccsen a Kutyaütők 6-1-re verték a Mellbimboys csapatát. A döntőben a Kutyaütők 2-1-re gyűrte le a Toldit, a bronzmeccs nem volt szoros, a Paralim-piások 8-1-re verték a Soma gárdáját. A gólkirály Lelkes Norbert (Soma) lett, a legjobb kapusnak Balogh Gábort (Sukoró FC) választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában