NB II

2022.08.16. 14:52

Bízik a jó folytatásban az AFC Csákvár

A Merkantil Bank Liga NB II 4. fordulójában szerdán 17:30-kor az AFC Csákvár a Tiszakécskei LC együttesét fogadja abban a reményben, hogy továbbra is megőrzi veretlenségét.

Káldor András

Az AFC Csákvár (kék) tavaly otthon kikapott a Tiszakécskétől, míg idegenben legyőzte riválisát.

Forrás: Kricskovics Antal

Az előző játéknapon lehet azt mondani, hogy a Soroksár SC kiénekelte a sajtot a csákváriak szájából, hiszen a hosszabbítás utolsó percében büntetőből szerzett találattal mentett egy pontot, így Tóth Balázs vezetőedző tanítványai kénytelenek voltak ugyancsak egy ponttal zárni a találkozót, pedig rászolgáltak volna a három egységre.

- Valóban lehetne kilenc pontunk, de a futballban nem létezik a ha… Igyekszem arról az oldalról megközelíteni, hogy a húsz csapatos bajnokságban, három fordulót követően már csak öt együttes veretlen. Az MTK, a Soroksár, a Haladás és a Pécs mellett mi. A Tiszakécskét ellen nagyon szeretnénk itthon tartani a három pontot. Ahhoz viszont, hogy legyőzzük riválisunkat, bátrabb játékra lesz szükség, mint vasárnap a második félidőben – vélte a tréner.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában