Frissen Fejérből

2022.07.24. 18:19

Aláírta szerződését az Alba első légiósa

Aláírta szerződését, majd augusztus közepén, a felkészülés kezdetén csatlakozik a fehérvári kosarasokhoz az amerikai center, Brandon Walters.

Horog László

Brandon Walters (balra) az amerikai, egyetemi bajnokságban

Forrás: MTSU

A 27 éves, 208 centiméter magas, 113 kg súlyú sportoló remek fizikummal rendelkezik, atletikus, valamint jól szedi a lepattanókat. A tengerentúli kosárlabdázó 1995. január 19-én látta meg a napvilágot Chattanooga városában, középiskolásként a Howard Tech csapatát, egyetemi tanulmányai során pedig a Middle Tennessee State University Blue Raider együttesét erősítette. Az iskolás évek után, 2018-ban szerződött Európába, a lengyel AZS Koszalin volt a munkáltatója, a következő idényben a nemzetközi porondra is rendszeresen kilépő finn élcsapat, a Kataja Basket színeiben szerepelt, 16,8 pontot átlagolt a bajnokikon, valamint szedett 5,8 lepattanót. A legutóbbi idényben a másfél évtizede az olasz elitligában még masszív középcsapatnak számító – akkoriban Pallacanestro Udine néven szereplő –, ám az utóbbi években a másodosztályban érdekelt Apu Old Wild West Udine gárdájában pattogtatott, 10 pontot átlagolt, valamint hat lepattanót gyűjtött a meccseken.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában