Labdarúgás

2022.07.07. 19:15

Iváncsai győzelem a megyei rangadón

Lejátszotta második felkészülési mérkőzését a Bicskei TC csapata, ellenfelük ezúttal a szintén az NB III-ban, de a Közép csoportban szereplő Iváncsa KSE együttese volt, amely egy gólos győzelmet aratott.

Káldor András

A megszokott, kemény csatát hozta a megyei rangadó

Forrás: Kricskovics Antal / FMH

Bicskei TC – Iváncsa KSE 1-2 (0-1)

Bicskei TC: Szűcs L. - Gaszner, Hirman, Száhl, Pekowski - Bori, Dencinger, Kincses - Savanya, Sóron, Lassú. Cserék: Illés, Varga L., Mlinárcsik, Lencsés, Fődi, Kovács B., Vicz, Molnár A., Kyse, Szokolay. Vezetőedző: Csordás Csaba

Iváncsa KSE: Ordasi – Barta, Nyúl, Aradi, Pusztai – Horváth B., Pribék, Kercsó, Valejjos – Salacz M., Maka. Cserék: Varga Á. madarász B., Nyilas, Fehér, Jova, Tunyogi, Csezsneki, Domán, Suszter, Juhász Á., Szabó B. Vezetőedző: Tóth András

Mindkét csapat bíztatóan szerepelt az május végén befejezett idényben, úgyhogy jó, küzdelmes találkozóra volt kilátás, így a felkészülés első fázisában.  

A 9. percben Sóron Tibort buktatták a kaputól 20 méterre, a szabadrúgást Bori Gábor lőtte centikkel a léc fölé. A 18. percben Vallejos Dominique 20 méteres lövése visszapattant a blokkról, Salacz Máté 15 méterről ismételt, a védőkről az alapvonalon túlra pattant a labda, a szögletet követően azonban Salacz 6 méterről nem hibázott, 0-1. Majd meddő mezőnyjáték után a 30. percben Jan Pekowski egy csel után balról beívelt, a berobbanó Gaszner Roland pedig 6 méterről a kapu közepébe fejelt, 1-1. Az 57. percben Cseszneki Richárd bal oldali szögletét a túl oldalról Domán Bálint visszafejelte, Suszter László pedig két lépésről, sarokkal, a hálóba húzta a labdát, 1-2.

A Bicskei TC szombaton a Dabas ellen lép pályára, míg az Iváncsa gárdája Komárommal játszik 11 órától.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában