Foci

2022.07.07. 09:07

Erősebben tért vissza Kiss Tamás

Németh Krisztián

Forrás: Árvai Károly / Nemzeti Sport

Visszatért a Puskás Akadémiához hollandiai kölcsönjátékából Kiss Tamás. A 21 éves támadó a Cambuur Leeuwarden gárdájában a tulipánosok első osztályában is bemutatkozhatott. Játszott az Ajax, és a PSV Eindhoven ellen is, az első osztályban összesen 11 találozón vetették be. Időközben bemutatkozhatott a magyar válogatottban.

 - Hála Istennek az első két hónapban sikerült adaptálódnom, ráadásul az együttesnek is ment a szekér – friss feljutóként ötödik-hatodik helyen állni nagy fegyvertény. A Cambuur mellett a nagyválogatottban is sikerült bemutatkoznom, ahol két győztes meccsen szerepeltem. A második félév viszont elég gyengére sikeredett mind az én szempontomból, mind a csapatéból. Egészségügyi okok miatt edzőváltás történt, és az új mester nem az általam képviselt stílust részesítette előnyben. Mindezek ellenére úgy érzem, tapasztaltabban jöttem vissza, és a kint elsajátított dolgokat igyekszem itthon kamatoztatni – újságolta immár a PAFC ausztriai edzőtáborában a gyrői születésű játékos. - Úgy érzem, mentálisan erősebb lettem, és azért jöttem haza, hogy a hozzásegítsem az együttest mind a Konferencialigában, mind pedig a bajnokságban. Meg akarom mutatni: képes vagyok arra, hogy képes vagyok meghatározó játékossá válni, és gólokat lőni, gólpasszokat adni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában