Foci

2022.06.13. 17:15

Újabb nagy bravúrban bízva

A Nemzetek Ligájában a magyar férfi labdarúgó-válogatottra ezúttal sem vár könnyű összecsapás. Marco Rossi legényei Anglia vendégei lesznek kedden 20.45-től az A-Liga 3. csoportjában.

Beke Zsombor

Forrás: Dömötör Csaba/MW

A mieinket a csoportküzdelmek előtt mindenki féltette, hiszen igazi nagyágyúkat tartalmazó négyesbe került Marco Rossi csapata. A válogatott azonban az utóbbi években szereti borítani a papírformát, és ezt a jó szokását igyekezett megtartani a Nemzetek Ligájában is. Az angolokat megverte, az olaszoktól kikapott, míg a németekkel döntetlent játszott Magyarország, így három forduló után négy ponttal a csoport második helyén állnak a magyarok.

Az Anglia elleni keddi mérkőzés az erőltetett menet végét jelenti, hiszen a válogatott 11 nap alatt a negyedik találkozójára készül. Gareth Southgate együttesét fűtheti a visszavágás, hiszen a mieink június 4-én, 60 év után verték meg a szigetországi riválist. Az összecsapáson biztos nem játszhat Sallói Roland, aki visszatért a Kansashez, míg Gulácsi Péter sárga lapos eltiltását tölti. Ott lehet azonban a pályán a Mol Fehérvár két játékosa, Nego Loic és a németek ellen parádézó Fiola Attila, valamint a Manuel Neuer kapuját bevevő felcsúti Nagy Zsolt és a szintén a Puskás Akadémiát erősítő Spandler Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában