Frissen Fejérből

2022.06.08. 12:43

Jung József futballemléktorna lesz Szabadbattyánban

Sportgálát rendeznek június 25-én, szombaton 12.30 órától Szabadbattyánban, a sportpályán. A hagyományos Jung József labdarúgó emléktornát jótékonysági gálamérkőzés, majd számos koncert követi.

V. Varga József

Az emléktornán Jung Józsefre emlékeznek

Forrás: FMH-Archív / VV

– Az idén hetedik alkalommal rendezi meg az önkormányzat a Jung József-emléktornát, a térségből nyolc, utánpótlás korú csapat részvételével – mondta el lapunknak a főszervező, Tóth László, alias Olasz. – A játékosok, edzők, sportvezetők és sportbarátok tisztelettel és kegyelettel emlékeznek a helyi kötődésű, országosan elismert egykori trénerre, s koszorút helyeznek el a sírjánál, a katolikus temetőben.

Jung József 2015 májusában váratlanul hunyt el, 66 éves volt. Edzői pályafutását Szabadbattyánban kezdte, majd a MÁV Előre, a Videoton (30 éven át) és a Dunaújváros következett. Olyan játékosokat nevelt ki, mint Bekő Balázs, Simek Péter, Báló Tamás vagy Csehi Tamás. Újvárosból ment nyugdíjba, utána visszatért szülőfalujába, ahol gyerekekkel foglalkozott.

A jótékonysági gálamérkőzés a Szabadbattyán Old Star gárdája és a Dárdai Hertha BSC Team között 17 órakor kezdődik. A vendégek csapatában a többiek között olyan játékosokkal, mint Dárdai Pál és fiai, Lisztes Krisztián, Egressy Gábor, Fehér Csaba, Kovács Zoltán, Szélesi Zoltán, Vincze Ottó, Czvitkovics Péter, Juhász Roland, Németh Krisztián, Torghelle Sándor, Nikolic Nemanja – sportmenedzser: Bakalár László.

A zenei produkciók – Live Guitar Projekt, Crazy Cat & The New Moons, Rodeo Country Band – az öregfiú mérkőzést követően gondoskodnak a jó hangulatról. 

Dárdai Pál (j2) és fiai
Forrás: A szervezők

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában