A futás szerelmeseinek

2022.05.03. 14:00

Cerbona Fehérvár félmaraton, immár hetedik alkalommal

József Attila kissé módosított sorai a futás szerelmeseit ösztönzik, mivel vasárnap 9 órától rendezik a VII. Cerbona Fehérvár félmaratont.

Németh Krisztián

Forrás: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap-archív

„Nemcsak egy futóverseny akarunk lenni a sok közül, hanem egy igazi futófesztivál” – mondta Kaiser Tamás, a VII. Cerbona Fehérvár félmaraton egyik főszervezője az esemény sajtótájékoztatóján. Idén is sok különlegességgel készülnek, ebben pedig egyre több partnerre találnak. A város mellett több nagyvállalat áll az esemény mellett.

 
– Egy ilyen fejlett város életéhez egy utcai futóverseny hozzátartozik, látható, hogy évről évre milyen sokakat mozgat meg – hangsúlyozta Mészáros Attila alpolgármester. 


A névadó szponzor családi kísérőprogramokkal készül. 


– „Fussunk össze” címmel jótékonysági akciót indítunk: a versenyzők által lefutott és a helyszínen lévők által futópadon teljesített kilométerek számának megfelelő Cerbona termékkel fogunk támogatni egy fehérvári szervezetet – közölte Bedő Hajnalka, a Cerbona marketingvezetője. 


Farkas Lívia a Hydro Extrusion Kft. ügyfélszolgálati menedzsere elmondta, amellett, hogy a 7 kilométeres táv névadói, félszáz munkavállalójuk is rajthoz áll a versenyen. 


Idén nyomtatott rajtszámok helyett visszaválthatóakat osztanak, azok, akik nem kérik vissza a letéti díjat, a Szegényeket Támogató Alapítványt támogatják. 


A versenyre az előnevezés során ötszázan jelentkeztek, de a helyszínen is lehet nevezni. A pálya idén is a Bregyó Sportközpontból indul, és áthalad Székesfehérvár történelmi belvárosán.
 

Versenytávok

Cerbona félmaraton 21 km 
Vinkboys 14 km 
Hydro 7 km 
Életmódkontroll 3x7km váltó 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában