Négyből négy

2022.04.02. 15:47

Újabb rangadót nyert a Gárdony-Pázmánd NKK

Újabb rangadót nyert a Gárdony-Pázmánd NKK NB I/B-s női kézilabda csapata, s így hibátlanul vezeti az alsóházi rájátszás tabelláját.

Ferencz Balázs

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Gárdony-Pázmánd NKK – Kispest 34-29 (16-12)
Gárdony, 80 néző. Vezette: Rózsahegyi Brigitta, Südi Péter
Gárdony: Vajk – Győrffy 3, Horváth L. 3, Nagy A. 5, Becséri 6, Hamuth 4, Ágoston 8. Csere: Németh Zs. (kapus), Pados 2 (2), Bocsi 1, Sárvári 2, Hargitai, Zámori, Szilágyi, Szűcs, Dublinszki. Edző: Virincsik Anasztázia
Kispest: Binó – Szabó E. 11 (4), Kiss K. 6, Szabó J. 3, Gazsovics 2, Kaposvári 2, Vajer 2, Solt 1, Kostyalik 1, Ferenczy 1, Puskás, Csomor, Felső A., Pityer (kapus). Vezetőedző: Béki Nagy Bertalan
Kiállítások: 6 ill. 10 perc
Hétméteresek: 4/2 ill. 4/4


Az alsóházi rájátszás élmezőnyében a gárdonyi lányok nyakán loholó Kispest megtorpant a Velencei-tó partján. Remekül kezdtek a hazaiak, nyolc perc alatt 6-0-s előnyt kovácsoltak Becséri Kittiék, s még az is belefért, hogy Horváth Laura átlövéseit rendre fogta a tavaly még a gárdonyiakat erősítő Binó Boglárka. Elkényelmesedtek azonban a hazaiak, Vajer Blanka és Szabó Edina megsorozták a Gárdonyt, s Binó továbbra is hatékony volt a kapuban, így a Kispest visszajött a meccsbe, 6-4. Hatott azonban Virincsik Anasztázia időkérése, s a tópartiak 2-3 gólon tartották a fővárosi egyletet, sőt, a félidő hajrájában meg is tudtak lépni kicsit, 16-12. Fordulás után öt és fél perccel, Ágoston Nóra találata már hétgólos különbséget eredményezett. De nem dőlhetett hátra a Gárdony-Pázmánd, mert a Kispest folyamatosan próbálkozott a felzárkózással. Azonban a gárdonyi lányokat nem lehetett megfogni. Négyből négy mérkőzést nyertek már a rájátszásban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában