Öttusa

2022.04.29. 15:30

Tamás Joci épp lecsúszott a döntőről

A tíz elődöntős magyar legény közül heten szerepelnek majd a szombati döntőben az öttusa világkupa-sorozat budapesti állomásán.

Ferencz Balázs

Az elődöntőben két 18-as csoportban zajlottak a küzdelmek a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, az öttusázók bónuszvívással kezdtek, majd a 200 méteres úszás, végül a lövészetekkel megszakított 5x600 méteres futás következett.
Az A csoportból Marosi Ádám, Bereczki Richárd, Böhm Csaba, Viczián Bence jutott a férfiak döntőjébe, Kardos Bence kiesett.  A B csoportban a volános Demeter Bence kihasználva a szerdai körvívásban szerzett fórját nagy fölénnyel kezdte a kombinált számot és simán nyert. Innen Szép Balázs és Regős Gergely is továbbjutott. A szintén volános Tamás József tizedik lett, pontszámával továbbjutónak tűnt, azonban kiderült, hogy technikai hiba történt, emiatt a kézi időmérést vették figyelembe, s így éppen lecsúszott a fináléról. Ugyanannyi pontja lett, mint a másik csoportban Matteo Cicinellinek, de az olasz jobb eredményt ért el nála a kombinált számban, és ez döntött. Klis Krisztián is búcsúzott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában