AFC Csákvár

2022.04.23. 16:00

A visszavágás reményében

Az Aqvital FC Csákvár csapata az előző heti, Tiszakécske LC elleni győzelme után újabb nehéz erőpróba előtt áll. A kék-sárgák a tabellán 6. helyen álló Szombathelyi Haladást fogadják vasárnap 17 órától.

Káldor András

Maradjunk annyiban, hogy nincsenek szép emlékeik a két csapat őszi összecsapásáról a csákváriaknak. A Haladás vendégeként nagyon sima, 4-1-es vereséggel zárt a Fejér megyei legénység, méghozzá úgy, hogy az első félidő lefújásakor már 3-0-s hazai előnyt jegyezhettünk. Ezt követően jött némi szépségtapasz, rögtön a szünetet követően Kártik Bálint talált be, ám még erre is volt válasza a mérkőzésen második gólját szerző Csilus Tamásnak. Más kérdés, hogy ezen a találkozón a gárdát március végéig irányító Mónos Tamás vezetőedzőnek akadt gondja bőven, mivel tele volt hiányzóval, és nem lehetett könnyű összeállítani ezért a csapatot. Mint arra sokan emlékezhetnek, Mim Gergely lebetegedett, sérüléssel bajlódott Koval Viktor, Auerbach Martin, László Noel, Baracskai Roland és Baranyai Ádám is.

Mindenesetre a Mónust váltó Tóth Balázs vezetőedzőnek ebben a tekintetben könnyebb dolga lesz, az öt sárga lapos Major Gergőt kivéve teljes lesz a kerete, és bízhat abban, hogy a Tiszakécskén kétgólos Kártik ismét eredményes lesz.

– Nemcsak nekem, de az egész csapat lelkének jót tett az idegenbeli győzelem, az csak hab a tortán, hogy mindkét gólt én szereztem – fogalmazott csapata honlapján a középpályás. – Jó csapat otthonában tudtunk nyerni, ami önbizalmat adhat a folytatásra.

A Csákvárnak rendkívül fontos lenne az újabb siker, mert azzal nagy lépést tenne a kiesés elkerüléséért.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában