Hazai rangadó

2022.03.05. 16:00

Takács Tamás távollétében kell odatennie magát a csákváriaknak vasárnap

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában az Aqvital FC Csákvár a PMFC együttesét fogadja vasárnap 17 órától.

Beke Zsombor

Forrás: Nagy Balázs / MW

Fotó: Nagy Balázs

Felemás formában várhatja a pécsiek elleni mérkőzést Mónos Tamás együttese, hiszen két fordulóval ezelőtt a Kecskemét verték bravúrosan, az előző körben azonban az utolsó Szolnok ellen csak egy pontra futotta a Fejér megyeiek erejéből. Ami a Csákvár és a PMFC idei közös történelmét illeti, a bajnokságban Baranyában a hazaiak az utolsó pillanatban szerzett góllal nyertek 2-1-re úgy, hogy a csákváriaknak több esélyük is volt a találkozó lezárására. A MOL Magyar Kupában ellenben visszavágott az Aqvital, és októberben kiejtette a Pécset.

A tavasszal, ahogy részben ősszel is, a lőtt gólok számával van a legnagyobb gond Csákváron, öt bajnoki alatt mindössze ötször rezdült meg az ellenfelek hálója. Ez nagyban köszönhető Takács Tamás hiányának, aki az őszt 13 találattal zárta.

– Sajnos nem úgy gyógyulok, ahogy szeretném – kezdte egy mély sóhaj kíséretében Takács Tamás. – A felkészülés alatt Achilles-ín sérülést szenvedtem, de még mindig csak kocogni tudok. Már kaptam két vérplazmás injekciót is, s bár csökkent a fájdalom, még mindig nem az igazi. Hétfőn kell visszamennem Majzik doktor úrhoz, aztán meglátjuk a hogyan továbbot – mondta a klub honlapjának a rutinos támadó.

Távollétében a többieknek kéne odaérniük pontosan a kapu elé, de ez a Pécs ellen sem lesz könnyű, mivel a Baranya megyeiek a legutóbbi fordulóban a listavezető DVTK-t nullázták le és verték meg 3-0-ra. A vasárnapi találkozó 17 órakor kezdődik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában