Megyei II.

2022.03.11. 15:09

Hatpontos összecsapások mindkét csoportban

A megyei II. osztályban a 15. forduló következik, Északon és Délen egyaránt több figyelemre méltó összecsapással.

Káldor András

A fehérben játszó Puskás Akadémia FC III a Bicske II vendége lesz szombaton

Forrás: Kricskovics Antal

THERMOVÁR ÉSZAKI csoport

A csoport egyetlen szombati mérkőzésén a Bicske II visszavágásra készül a Puskás Akadémia FC III csapat elleni szomszédvári rangadón. Nincs könnyű helyzetben a Pázmánd SE gárdája, úgy kellene számukra egy győzelem, mint éhezőnek egy falat kenyér. Puhnyák János tanítványainak dolgát megnehezítheti, hogy az Etyek idegenbeli mérlege sokkal jobb, mint a hazai. Otthon csupán három pontot gyűjtött a vendégcsapat, míg látogatóként tízet. Igazi ki-ki meccset rendeznek Válon, ahol a bajnoki címvédővel van elszámolni valója a házigazdának az augusztusban elszenvedett 5-2-es vereség miatt. Jó mérkőzésre van kilátás a bajnokesélyes Csór Truck-Trailer otthonában. Az előző fordulóban hazai környezetben vereséggel rajtoló Bakonycsernye ősszel legyőzte riválisát, így hatványozottabban érdekes lehet a találkozó.

 

2022. március 12, szombat 16.00

Bicske II (5.) - Puskás Akadémia FC III (4.)

 

2022. március 13., vasárnap 12.00

Fehérvárcsurgó (12.) – Pátka (6.)

 

2022. március 13., vasárnap 14.30

Szár (7.) – Pákozd (11.), Pázmánd SE (13.) – Etyek (10.), Vál (3.) – Herceghalom (2.), Csór Truck Trailer (1.) – Bakonycsernye (8.), Videoton Baráti Kör (9.) - Pusztavám-Jüllich (14.)

 

DÉLI csoport

Az előző hétvégén kivágta a rezet a Nagykarácsony együttese Polgárdiban, most pedig otthon folytathatja az idei szezon jó sorozatát, méghozzá egy igazi „hatpontos” mérkőzésen a Mezőfalva ellen. Kiváncsian várjuk, hogy idegenben, a Szabadbattyán ellen milyen eredményt ér el a Polgárdi, főleg annak tudatában, hogy a battyániak jókora vereséggel nyitották a tavaszt. Amennyiben az LMSK hasonlóképpen eredményes lesz, mint a Szabadegyháza ellen legutóbb, akkor helyet cserélhet vendéglátójával, a Seregélyes legénységével.

 

2022. március 12, szombat 16.00

Szabadegyháza (14.) - Előszállás SE (3.)

2022. március 13., vasárnap 14.30

Seregélyes (10.) – LMSK (11.), Nagykarácsony GYSA (4.) – Mezőfalva (2.), Szabadbattyán (7.) – Polgárdi (6.), Adony (13.) - Baracs SE (5.), Vajtai RSC (1.) - Kálozi SE (8.), Aba–Sárvíz (9.) – Nagyvenyim (12.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában