Négy hónap után nyertek

2022.02.02. 14:06

Végre hozták a kötelezőt a csákvári asztaliteniszezők

Változatos mérkőzésen zsebelte be újabb bajnoki pontjait az Aqvital Csákvári TC asztalitenisz csapata az Extraliga 11. fordulójában.

Ferencz Balázs

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Ráfért már a siker a csákvári ping-pongosokra. Utoljára szeptember végén, hét fordulóval korábban nyert mérkőzést az Aqvital Csákvári TC (a SZERVA ASE-t győzték le), azóta egy döntetlenmre futotta a Honvéd Szondi ellen. A legutóbbi játéknapon a Győri Elektromos I. alakulatát fogadták a győzelem reményében, már csak azért is, mert a kisalföldiek a kiesés elől menekülnek.

A páros csaták után 1-1-re álltak a felek, a Terék Norbert/Lovas-Martinecz Gyula kettős hozta a meccsét. Aztán az egyéni küzdelmek során elhúzott a Csákvár, Timafalvi Gergő Marsit és Pálfyt is legyőzte, míg Lovas-Martinecz Pálfy felett diadalmaskodott, Terék Kostadinovicot verte, Hoffman Tamás pedig Lung Dánielt győzte le 3-1-re. Aztán magukra találtak a győriek, Kostadinovic, Lung és Marsi is szoros csatában tudott nyerni (6-4). Fontos volt, hogy Timafalvi Gergő keze nem remegett meg Stefan Kostadinovic ellen, így nyugtatta a kedélyeket az utolsó csatákra. Lung ugyan még hozott egy meccset Lovas-Martinecz ellen, de Terék Norbert  Marsival szemben már le tudta zárni a párharcot.

Az Aqvital Csákvári TC 8-5-re nyert, a Terék/Lovas-Martinecz páros mellett Timafalvi 3, Lovas-Martinecz 1, Terék 2, Hoffmann Tamás 1 találkozón aratott sikert.

Győzelmével a csákvári asztaliteniszezők a tabella hatodik helyére léptek fel. Az Extraliga masszív középmezőnyét alkotják a Fejér megyei egyletek, hiszen a Honvéd Szondi SE az ötödik, igaz, a fehérváriak egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, miután a Sotvadkert elleni derbijüket halasztani kellett.

A 12. fordulóban az Aqvital Csákvári TC Szécsénybe látogat a SZERVA SE-hez február ötödikén, míg a Honvéd Szondi a második helyen álló Celldömölki VSE-t fogadja szombaton 15 órakor a Hétvezér téri Általános Iskola tornatermében. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában