Frissen Fejérből

2022.02.22. 16:40

Válogatott védőt igazolt a Vidi

A 23-szoros válogatott hátvéd leigazolását ma, kedden délután jelentették be Sóstón.

Németh Krisztián

Forrás: molfehérvárfc.hu

A 27 éves, hórihorgas játékos szabadon volt igazolható, miután decemberben felbontotta szerződését a belga élvonalban szereplő Oud-Heverlee Leuven csapatával, amelyben ősszel csupán öt bajnoki meccsen lépett pályára. 

 

A 188 centiméter magas, 84 kg-os játékos a Csepel, a Ferencváros és az MTK Budapest utánpótlásában nevelkedett. Az MTK-ban kezdett befutni, amikor Bernd Storck behívta a felnőtt válogatottba, tagja volt a 2016-os Eb-keretnek is. A kontinensviadal után a francia másodosztályban szereplő Le Havre szerződtette, ahol 2020-ig 117 bajnokin lépett pályára, ezeken 5 gól és 6 gólpassz fűződik a nevéhez. Majd ezt követően jött a belga kitérő, ami után Székesfehérvárra vezetett az útja.

 

- Bese Barnabás a legjobb magyar támadó szélsővédők közé tartozik, akinek a fejjátéka is nagyon hasznos lehet számunkra úgy védekezésben, ahogy a támadó pontrúgásoknál is - mondta a MOL Fehérvár sportigazgatója, Sallói István a klub honlapjának. 

 

- Szeretek támadó szellemben játszani és hátulról segíteni a támadásokat, erősségeim közül pedig a fejjátékomat és a test a test elleni szituációkat emelném ki. Tisztában vagyok a Vidi céljaival, ezek elérésében szeretnék segíteni a csapatnak, valamint olyan teljesítményt nyújtani, aminek köszönhetően a válogatottba is meghívót kaphatok majd - nyilatkozta a szerződés aláírása után Bese Barnabás. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában