Röplabda

2022.02.28. 15:09

Papírforma győzelmet aratott a MÁV Előre SC

A férfi röplabda NB I alapszakaszának 13. fordulójában a MÁV Előre SC-Foxconn csapata háromnegyedórás játék után rendkívül magabiztosan győzte le a GLP Nyíregyháza együttesét, és vezeti a tabellát.

Káldor András

Leonardo Doda (MÁV Előre SC-Foxconn) 13 pontot ért el

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

MÁV Előre SC-Foxconn – GLP Nyíregyháza 3-0 (6, 11, 10)

Székesfehérvár, 83 néző

Vezette: Hegedüs, Selega MÁV Előre SC-Foxconn: Balázs, Boa, Kulcsár, Kholman, Doda, Tóth K. Csere: Takács M., Szentesi (liberók), Sebestyén, Portik. Vezetőedző: Dávid Zoltán.

GLP Nyíregyháza: Nagy V., Ontkó, Molnár M., Balogh Á., Imre, Vágner. Csere: Gargya, Kiss D. (liberó). Vezetőedző: Balázs István

A szezonban még nyeretlen vendégek fiatalokkal álltak ki, így az első szett izgalommentesen alakult, mivel a Loki végig nagy fölényben röplabdázott. A második játszmában is domináltak, míg a harmadik elején ugyan szorosabb volt az állás, de ez csak pillanatokig tartott, és nem is maradt el a siker.

Miután a Dág KSE Szegeden kikapott, így a záró forduló előtt a MÁV Előre előnye  két pont a tabella élén riválisa előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában