Foci

2022.02.07. 21:10

Nem lesz egyszerű kupacsata a Videoton számára

A Debreceni VSC-től a bajnokságban elszenvedett csúfos vereség után a magyar kupa nyolcaddöntőjében bizonyíthat a Mol Fehérvár FC.

Ferencz Balázs

Két tétmérkőzést vívott a Mol Fehérvár FC 2022-ben, mindkettőn kikapott. Előbb a Puskás Akadémiától, legutóbb pedig a Debrecentől. A Vidi maradt ugyan a negyedik a tabellán, de a Paks már ott lohol a nyakán, miközben a dobogó egyre távolabb kerül. Minden évben hallható a Csíkvári út környékéről: a Vidi trófeákat szeretne bezsebelni, de a bajnoki szereplést látva egyre inkább a magyar kupa lehet a piros-kékek első számú sorozata. 

A Sopront és BVSC-t búcsúztató fehérváriak nehéz feladat előtt állnak, a nyolcaddöntőben kedden 20 órától a Szeged-Grosics Akadémiát kellene felülmúlniuk idegenben. Az NB II. 5. helyén álló szegediek a Kelen SC-t és az NB I.-es Mezőkövesdet ejtették ki. 

– Meg szeretnénk nyerni a kupát, így természetesen győzni szeretnénk Szegeden. A bajnokságban sajnos beragadtunk. A jelenlegi teljesítmény nem a Vidihez méltó – fogalmazott a klub honlapján a Vidi támadója, Géresi Krisztián. – Fel kell nőnünk azokhoz a célokhoz, amit elvárnak tőlünk, s amit mi is elvárunk magunktól. Itt az ideje annak, hogy olyan szinten teljesítsünk, ami kötelező lenne. Mint a csapat többi játékosa, én is jó munkát végzek az edzéseken, sajnos megfejthetetlen, hogy hol hibádzik a történetünk, mert mindenki teszi a dolgát. A közeljövőben biztosan megmutatkozik a befektett energia! 

Csak reménykedhetnek a Vidi-hívek, hogy már kedden este felpörög a Fehérvár. Mert ha nem, akkor maximum már csak az erdő mélyéről gyűjthetnek trófeát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában