Foci

2022.02.13. 16:50

Megint hiányoztak a csákvári gólok

A Merkantil Bank NB II 23. fordulójában az Aqvital FC Csákvár ellen egy rendkívül alacsony színvonalú mérkőzésen a lehetőségeit jobban kihasználó BFC Siófok otthon tartotta a pontokat.

Káldor András

A Siófok (sárga) belőtte a helyzeteit, a Csákvár nem

Forrás: Szabó Miklós

BFC Siófok – Aqvital FC Csákvár 2-0 (0-0)

Siófok, 200 néző

Vezette: Görög Márió (Bertalan Dávid, Vörös Dániel)

BFC Siófok: Hutvágner – Polényi, Jagodics B., Varga B., Deutsch (Varjas, 46.) – Krausz (Szakály A., 46.), Eördögh – Horváth P., Nikházi (Medgyes, 81.), Kiss B. (György, 89.) – Elek B. (Balogh B., 65.). Vezetőedző: Domján Attila.

AFC Csákvár: Auerbach – Major G., Vaskó, Dulló, Körmendi – Mészáros D. (Derekas, 59.), Ominger – Molnár R. (Makrai, 58.), Mim, Torvund (Kalmár B., 86.) – Kártik (Baracskai, 74.). Vezetőedző: Mónos Tamás.

Gól: Jagodics B. (76.), Kiss B. (85.)

 

Annyi változás történt a csákváriak háza táján, hogy csatlakozott a kerethez a 27 esztendős, 190 centiméter magas Karacs Dániel, aki a Gyirmót FC-től érkezett kölcsönbe a tavaszi idényre, de egyelőre csak a kispadon számolt vele Mónos Tamás vezetőedző.

 

Az első negyedóra unalmas játékkal telt el, egy csákvári szögleten, nyolc szabadrúgáson kívül sok minden nem történt. A 20. percben aztán felgyorsultak az események, előbb Polényi Gábor ment el a jobb oldalon, beadására Elek Bence érkezett, de nagy helyzetben 15 méterről a kapu fölé durrantott. A túloldalon pedig bal oldali szöglet után Mim Gergely fejesénél kellett nagyot védenie Hutvágner Gergelynek. Majd a 41. percben Mim 16 méteres lövését bravúrral védte Hutvágner, a kipattanó labdára érkezett ugyan Molnár Rajmund, ám az ötösről nem tudta a kapuba kotorni a labdát.

 

A szünetet követően minden ott folytatódott, ahol abbahagyták a csapatok. Bár határozottabban szőtte akcióit a Siófok, de ezek erőtlennek bizonyultak, és sorra verte vissza őket a kékek védelme.

 

Ettől függetlenül azért igyekezetük eredménnyel is párosult. A 76. percben Balogh Bence Benito ívelt be szögletet a jobb oldalról, és a berobbanó Jagodics Bence a testével 5 méterről a csákvári kapuba sodorta a labdát, 1-0. A 85. percben pedig megpecsételődött a sorsuk, Eördögh András hajszálpontosan centerezett a jobb oldalról, és a menetrendszerűen érkező Kiss Balázs 6 méterről a bal felső sarokba lőtt, 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában