Alba Fehérvár KC

2022.02.14. 19:55

Elmarad az FTC elleni meccs, Afentaler hosszabbított

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának Bajnokok Ligája-kötelezettsége miatt elmarad az Alba Fehérvár KC zöld-­fehérek elleni szerdai idegenbeli bajnoki mérkőzése.

Németh Krisztián

Forrás: Illusztráció

A klub közleményében azt írja, az FTC múlt héten csütörtökön értesítette őket arról, hogy az eredetileg február 12-re kiírt Podravka Vegeta elleni idegenbeli BL-mérkőzése elmarad a hazai csapatnál történt megbetegedések miatt. Az Európai Kézilabda-­szövetség a mérkőzés pótlásának február 16-át jelölte meg, ami eredetileg az NB I-es találkozó dátuma lett volna. Arról egyelőre nincs hír, mikor pótolják a K&H Női Kézilabda Liga 15. fordulójára rendelt mérkőzést. Arról azonban van örömteli hír, hogy az együttes egyik meghatározó játékosa, Afentaler Sára két évvel meghosszabbította szerződését az Alba Fehérvár KC csapatával. A 21 esztendős jobbátlövő tavaly áprilisi keresztszalag-szakadása után a hétvégi Vasas elleni győztes bajnokin lehetett ott ismét a pályán. 

– A tavaly bekövetkezett sérülésem előtt nagyon jól ment a játék, úgy gondolom, remekül beilleszkedtem a csapatba. Bíztak bennem, én igyekeztem ezzel élni – mondta a játékos. – A klub mindenben támogatott a teljes gyógyulásom alatt, remek csapat segítette a rehabilitációmat. Szeretnék újra stabil játékossá válni, jó játék­kal segíteni a csapatot. Minden adott itt Székesfehérváron, hogy szakmai­lag és egyénileg továbbfejlődjek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában